AE Prat 1 - 0 FC Ascó
Jornada 30 - 2015-03-29

El Prat trenca la ratxa.

El conjunt de Miguel Rubio deixa en 15 les jornades sense perdre després de caure amb un solitari gol de Molins en el minut 83'. Tot i l'ajustat marcador, els locals han estat superiors i han merescut la victòria. L'Ascó ha jugat amb 10 homes els últims minuts per la doble groga a Virgili.

El primer temps ha començat obert. Tots dos conjunts han trepitjat l'àrea rival en els primers minuts aprofitant accions a pilota aturada. La primera acció clara de perill arribaria en el minut 12' gràcies a una assistència de Virgili a Genís que ha acabat rematant amb un potent xut creuat que Toni ha aturat sota pals en dos temps. Progressivament els locals han anat guanyat terreny, i en el minut 21' una bona centrada des de la dreta ha acabat amb la rematada un pèl forçada de Molins que ha aturat sota pals Sergi Fuertes. Les bandes han estat un autèntic mal de cap per al conjunt asconenc. Els locals han generat perill un i altre cop pels laterals, sobretot amb un Pedro Bilbao en estat de gràcia. Sobre la mitja hora ha estat Rafa Murillo qui ha avisat rematant un còrner que no ha trobat porteria. Fins al final del primer temps, Sergi Fuertes ha hagut d'abortar diverses accions laterals per tal d'evitar mals majors.

Ja en el segon temps, els locals han seguit insistint i en el 47' Molins rematava un còrner que Artur Gòdia treia sota pals. Novament en el 59' Molins rematava una centrada des de l'esquerra per rematar la pilota al lateral de la xarxa. L'Ascó s'ha hagut d'esforçar de valent per mantenir la porteria a zero. Tot i això, en el 73' Virgili veia la segona groga i deixava l'equip amb 10 homes pels 17 minuts restants. Els locals, amb un home més, han buscat la victòria, aprofitant en gran mesura el desequilibri que creava Pedro Bilbao per la dreta. Quan semblava que els homes de Manolo Marquez donaven una treva, ha arribat l'acció de l'únic gol del partit. Sobre el minut 83' Pedro Bilbao de forma magnífica aconseguia guanyar la linia de fons i cedir al primer pal per a l'arribada d'Oriol Molins que trencava la pilota a l'escaire de la porteria de Sergi Fuertes, que tot i tocar la pilota, res ha pogut fer per evitar el treballat i merescut gol del conjunt potablava. En els últims minuts, l'Ascó ha buscat amb més ganes que encert el gol de l'empat que no ha arribat i ha condemnat a l'equip a la cinquena derrota de la temporada.

Tot i el mal resultat, l'Ascó disposarà el proper divendres d'una nova opció de recuperar el liderat contra la Pobla de Mafumet al Municipal asconenc.

Les imatges del partit

AE Prat

  • Alineació:

  • Toni ©, Albarrán, Ricarte, Rafa Murillo, Cazorla, Xavi Muñoz (Fernando 77'), Pedro Bilbao, Roger, Manolo Bueno (Ferri 40'), Molins i Nacho

FC Ascó

  • Alineació:

  • Fuertes, Socias, Munta (Roca 60'), Edu Vives, Jose Ramon © (Galcerán 82'), Àrtur Gòdia, Gabernet, Cristino, Eizaguirre, Virgili i Genís (del Moral 69')

Àrbitres

  • Principal:
    Xavier Bertomeu Garcia

    Assistents:
    Carlos Sidoine Farfan
    David Barón Ajenjo

    Han amonestat al local Xavi Muñoz; i els visitants Genís, Cristino, del Moral i Artur Gòdia
    Han expulsat per doble amonestació a Virgili
Sponsors