FC Ascó 1 - 1 CE Europa
Jornada 33 - 2015-04-15

Punt de Play Off

El conjunt asconenc aconsegueix un importantíssim empat davant l'Europa al que deixa a 4 punts més el golaverage per fer un importantíssim pas cap a la classificació pel Play Off. Nils ha avançat el conjunt escapulat en el 24' i Argilaga ha aconseguit el valuós gol de l'empat en el 61'

La primera meitat ha començat amb molt de respecte per part de tots dos conjunts. Amb 3 punts importantíssims en joc, ningú ha volgut arriscar més del compte per tal de no cometre errors i guanyar en confiança. Una confiança que ha anat creixent progressivament més en el conjunt escapulat que en el minut 10' ha vist com Rovira a punt ha estat d'aprofitar una falta d'entesa entre Edu Vives i Sergi Fuertes per anotar el primer gol. El mateix Edu Vives ha trencat el gel en la porteria rival en el minut 15' amb un centre xut que Rafa Leva ha aturat sense excessius problemes sota pals. No obstant el conjunt gracienc ha anat guanyant metres i novament en el 17' donava un seriós avís amb un potent xut de Guzman des de molt lluny que sortia fregant el pal de la porteria de Sergi Fuertes. El partit s'ha anat obrint i en el minut 24' el conjunt de Pedro Dólera aconseguia avançar-se en el marcador amb una pilota bombejada a l'esquena de la defensa asconenca que deixava en posició de remat a Nils que amb un potent xut ha superat la sortida de Sergi Fuertes. A punt ha estat l'Europa d'anotar un segon gol passada la mitja hora de joc en una pilota que controlava Cano en el pic de l'àrea petita, es girava però el seu remat picava en el peu de Sergi Fuertes que salvava una gran ocasió de obrir distancia en el marcador del conjunt visitant. Els minuts finals del primer temps han estat clarament propietat de l'Ascó que ha anat a buscar l'empat tot i no tenir sort en l'última passada i amb les decisions arbitrals que han deixat sense assenyalar dos cops a la cara a Eizaguirre i a Genís, el primer dins l'àrea i el segon en la frontal. Fregant el descans l'Europa ha tingut dues ocasions més. La primera amb un xut de Nils que ha aturat Sergi Fuertes sota pals i la segona amb un xut de Putxi que ha sortit fregant el travesser de la porteria asconenca.

El segon temps ha començat novament amb polèmica. El col·legiat assenyalava mans de Cano en la frontal i els jugadors asconencs reclamaven que era dins l'àrea on s'hauria d'haver assenyalat penal. La falta l'ha executat amb un potent xut centrat Virgili a la que ha contestat Rafa Leva amb una gran aturada sota pals per evitar l'empat. L'Ascó ha posat més ritme al segon temps i en el 52' Virgili enviava una molt bona centrada al segon pal per a l'arribada de Eizaguirre que no podia rematar per poc. La insistència del conjunt asconenc ha tingut premi en el minut 61' en una jugada afortunada de Argilaga que centrava en primera instància i li tornava la pilota després d'un rebot que ha engaltat novament i que amb l'ajuda novament d'un defensor acabava al fons de la xarxa. L'Europa no s'ha rendit i ha disposat d'una gran oportunitat en el 71' amb una pilota que ha engaltat Nils en la frontal després d'un llançament de corner que Sergi Fuertes ha refusat novament a corner amb una gran estirada. Els dos conjunts, amb reserva en els últims minuts, ha basat el seu perill a pilota aturada amb la que s'han aproximat a les porteries rivals amb perill però sense que això tingués més efecte en el marcador.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Sergi Fuertes, Socias, Argilaga, Edu Vives ©, Gabernet, Àrtur Gòdia, Taranilla (Galceran 75'), Cristino, Eizaguirre, Virgili (Gerard Roigé 82') i Genís (Roca 45')

CE Europa

  • Alineació:

  • Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Rovira (Poves 70'), Javi Lara (Padilla 65'), Ignacio, Guzman i Nils (Camacho 76')

Àrbitres

  • Principal:
    David Garcia Rosel

    Assistents:
    Gerard Nierga Gelabert
    Enric Ponsatí Clavaguera

    Han amonestat els locals Cristino i Eizaguirre i els visitants Camacho i Cano.
Sponsors