CF Cerdanyola 0 - 4 FC Ascó
Jornada 37 - 2015-05-10

La història continua

L'Ascó es proclama campió del Grup 5è de Tercera Divisió després de la victòria per 0-4 contra el Cerdanyola i l'empat a 1 de la Pobla a l'Olímpic de Terrassa. 2 gols de Taranilla, Eizaguirre i Virgili han fet novament història per al conjunt asconenc.

Amb una acció de perill per cada equip ha començat la primera meitat. El partit prometia ser intens per les reduïdes dimensions del terreny de joc però seria novament l'Ascó, qui amb més presència sobre el camp contrari, donava un segon avís en el minut 10' quan Artur Gòdia cedia per la internada de Edu Vives per la dreta, el lateral asconenc guanyava línia de fons i cedia enrera per l'arribada de Genís que rematava fregant el pal de la porteria d'Adrià. No trigaria molt més en arribar el primer gol del partit. Una falta en la frontal de l'àrea sobre Genís la transformava Eizaguirre amb un llançament per sobre de la barrera al pal del porter al que sorprenia per avançar al conjunt de Miguel Rubio en el marcador. Els locals ho jugaven tot al físic de Quim Solano mitjançant joc directe. Precisament una acció entre el davanter local i Jose Ramon, ha acabat amb el capità asconenc amb un bon tret al cap que l'ha obligat a retirar-se per ser traslladat a un centre mèdic per ser atès. Fins al final del primer temps els dos conjunts han pogut marcar. En el 40' Adrià treia un gol olímpic de Genís i fregant el descompte era Silver qui amb un xut creuat obligava a Sergi Fuertes a treure una gran mà per evitar l'empat.

Ja en el segon temps, els locals han sortit en busca del gol de l'empat però la defensa asconenca ha sabut aguantar bé al darrera per mantenir la porteria a zero. Passats uns primers minuts de molta intensitat local, poc a poc l'Ascó ha anat guanyant terreny al seu rival i en el 65' ha disposat d'una doble ocasió de Eizaguirre i Genís que en les dues bandes s'han quedat sense angle per al xut i no han pogut finalitzar amb èxit l'acció. Seria en el 69' quan Eizaguirre guanyava la línia de fons per l'esquerra, centrava i la pilota acabava refusada a la frontal on Taranilla engaltava un potent xut ras a la base del pal que es convertia en el segon i quasi definitiu gol del partit. El local que més problemes creava era Silver per l'esquerra que en el 73' tornava a posar a prova a Sergi Fuertes que ha estat molt segur sota pals. L'Ascó no s'ha relaxat amb el 0-2 i en el 75' i 77' ha sentenciat el partit amb dos gol més. El tercer de Virgili aprofitant una passada llarga de Roca per guanyar l'esquena als defensors, superar la sortida de Adrià i creuar la pilota per enviar-la al fons de la xarxa. El quart i definitiu ha estat una autèntica obra d'art de Ivan Taranilla amb una gran vaselina després d'una pilota llarga que ha entrat per l'escaire de la porteria local per certificar la victòria de l'Ascó que a partir d'aquell moment ha estat més pendent del que passava a l'Olímpic de Terrassa que a la Bòbila.

La notícia de l'empat de la Pobla s'ha fet esperar una bona estona i ha estat amb tot l'equip al vestidor quan s'ha confirmat el resultat del conjunt pobletà i ha esclatat l'eufòria de l'equip.

Amb la conquesta del campionat, l'Ascó ja espera rival per als Play Offs d'ascens a Segona B contra un dels altres 17 campions de Tercera de tota Espanya. De superar aquesta eliminatòria s'asseguraria l'ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol, de no fer-ho podria accedir a la repesca.

Les imatges del partit

CF Cerdanyola

  • Alineació:

  • Adrià, Fran, Melo, Alex Alba, Barriendos, Cuadras, Romero (Zaragoza 66'), Turu © (Sergi Lopez 71'), Quim Solano, Sergi Arranz (Roldan 76') i Silver

FC Ascó

  • Alineació:

  • Fuertes, Gabernet, Argilaga, Edu Vives, Jose Ramon © (Cristino 34'), Artur Godia, Taranilla, Galceran (Virgili 60'), Eizaguirre (Gerard Roigé 77'), Roca i Genís

Àrbitres

  • Principal:
    Carlos Albelda Barcena

    Assistents:
    Nizar Charif
    Daniel Galera Serrano
Sponsors