FC Ascó 2 - 2 FC Jumilla
Jornada P1 - 2015-05-23

Decidirà la tornada

L'Ascó aconsegueix empatar després que el Jumilla s'avançés dos cops mitjançant Murcia, amb dues jugades a pilota aturada. Els gols de Cristino i Eizaguirre donen vida a l'equip que haurà de fer com a mínim un gol si vol superar la primera ronda dels Play Offs.

Li ha costat al partit agafar ritme, però ha estat l'Ascó qui després dels cinc primers minut de joc ha posat una marxa més posant en dificultats a la defensa del Jumilla. Tot i la intensitat de l'Ascó, el conjunt murcià també s'ha tret la pressió inicial de sobre i han estirat una mica les seves línies en atac. Ha estat en el minut 18' quan els visitants han mostrat la seva targeta de presentació amb un llançament de falta al travesser executat per Guardiola que a punt ha estat de significar el primer gol del partit. Tornava a avisar, aquest cop amb menys perill Guradiola en el 25' amb una nova falta frontal que sortia poc per sobre del travesser defensat per Sergi Fuertes. Tocava molt bé l'Ascó en zona de mitjos però patia en excés a pilota aturada. Sobre la mitja hora de partit ha tingut dues bones accions de perill el conjunt de Miguel Rubio. En el 29' un xut de Eizaguirre que acabava a corner després de picar en un defensor, i en el 30' un intent de vaselina de Genís des de 30 metres que sortia molt a prop del travesser visitant. No obstant, l'ocasió més clara del primer temps per l'Ascó arribaria en el minut 37' amb una mala cessió de la defensa del Jumilla que ha recuperat Taranilla que amb un suau toc no ha estat capaç de superar a Rojo que ha refusat la pilota amb els peus. Ja en el tram final del primer temps, arribaria el primer gol del partit gràcies a una falta lateral que ha sorprés tant a la defensa com al porter asconenc i que ha rematat massa sol Murcia per avançar el conjunt blanquiblau en el marcador. Ja en el descompte, l'Ascó ha fregat l'empat en un bon contracop de Genís que ha cedit a l'esquerra per a la centrada de Taranilla al segon pal que ha acabat rematant Eizaguirre fregant el pal.

No ha pogut començar millor el segon temps pels de Miguel Rubio. Sobre el minut 50', Rojo arribava tard a una pilota dividida amb Eizaguirre i cometia un clar penal que transformava Cristino amb un xut centrat i alt. Tot feia preveure la millora del conjunt asconenc quan en el 59', novament a pilota aturada, el Jumilla es tornava a avançar amb un remat de cap de Murcia al primer pal després d'un corner, que suposava un autèntic gerro d'aigua freda per als 800 espectadors del Municipal. No s'ha rendit l'Ascó que en el 72' ha tingut novament l'empat al seu abast. Argilaga la posava des de l'esquerra al primer pal, per al remat de cap en planxa de Eizaguirre que picava en el lateral de la xarxa. No ha defallit el conjunt asconenc, i el seu esforç ha estat premiat en el 78' amb una centrada des de l'esquerra de Virgili que rematava al primer pal Eizaguirre per anotar el gol de l'empat. Ha tingut el tercer l'Ascó en els últims minuts de partit. Argilaga en el 78', després d'una gran pared dins l'àrea gran, rematava la pilota al cos de Rojo que salvava de forma providencial al seu equip. Tan sols un minut després, Eizaguirre rematava al segon pal un corner i estavellava la pilota al travesser de la porteria rival. Amb tot l'Ascó en busca del tercer gol, el visitant Juan ha pogut fer el tercer pel seu equip en un contracop en el que ha precipitat el seu xut que ha aturat Sergi Fuertes per evitar mals majors. El partit ha mort en l'àrea murciana però el marcador s'ha mantingut en el 2-2 que dona avantatja per valor doble dels gols fora de casa al Jumilla. Tot i això, l'eliminatòria es decidirà el proper diumenge a partir de les 19h a La Hoya de Jumilla. El premi, un bitllet per a Segona B.