FC Ascó 0 - 2 UE Figueres
Jornada 21 - 2016-01-16

Sense gol

Nova derrota d'un Ascó que ha merescut molt millor sort en atac on ha tingut diverses accions de perill en el primer temps. El Figueres pràcticament amb dos xuts a porteria ha sentenciat un partit que deixa en una situació molt delicada al conjunt de la Ribera d'Ebre.

Molt endollat ha començat el partit l'Ascó. En uns primers 15 minuts molt disputats, en el minut 8' Gerard Roigé estavellava un centre xut des de la dreta al travesser en una claríssima acció de gol que podria haver avançat al conjunt asconenc. Superat el primer quart d'hora, Guiu ho provava a la mitja volat amb un xut des de dins l'àrea que Aleix, molt encertat, ha refusat des del primer pal a córner. En aquest mateix córner, Artur Gòdia ha caçat un rebuig i ha engaltat la pilota que ha sortit fregant el pal de la porteria blanc i blava. Quan més apretava l'Ascó en busca del primer gol de partit, aquest ha arribat però en la banda contraria. Ha estat en un llançament de córner en el minut 25' botat per Pedro que després d'un rebuig ha caigut a peus d'Adrià que ha creuat la pilota lluny de l'abast de Sergio López avançant al Figueres en el marcador. Ha pogut empatar l'Ascó abans d'arribar al descans en una bona acció en el 37' quan Gerard Roigé enviava una bona centrada dins l'àrea que rematava forçat Guiu però que Aleix refusava amb una bona intervenció. Fregant la fi dels primers 45 minuts, Argilaga queia lesionat obligant a Miguel Rubio a moure, novament de forma prematura, la banqueta. Sense massa soroll, el Figueres a punt ha estat de fer el segon en el descompte amb un xut des de la frontal d'Eric Vilanova que ha refusat a córner amb una bona aturada Sergio López.

El segon temps no ha pogut començar pitjor. Tot i que els homes de Miguel Rubio han sortit decidits a buscar el gol de l'empat, en el minut 51', un contracop del Figueres per la dreta ha acabat amb una centrada d'Adrià que Eric Vilanova ha rematat amb molta facilitat al fons de la xarxa fent pujar el 0-2 en el marcador. Aquest segon gol ha deixat molt fred tant l'equip com al públic. Tot i que el conjunt de Miguel Rubio ha intentat retallar distancia en el marcador fins l'últim minut però amb més cor que encert en els metres finals. Amb un Figueres molt còmode en l'últim tram de partit, finalment, els tres punts viatgen a l'Empordà.