FC Ascó 0 - 0 CE Júpiter
Jornada 25 - 2016-02-14

Intensitat màxima sense gols

Partit de tu a tu entre Ascó i Júpiter marcat per un gran desgast físic dels dos equips, el fort vent i un arbitratge que ha deixat descontenta a l'afició asconenca. Quart partit consecutiu en el que el conjunt de Miguel Rubio suma.

L'Ascó ha estat superior en els primers 25 minuts de partit. Guiu ha portat de corcoll a la defensa visitant però això no s'ha traduït en accions clares de perill. Les dues millors, en el minut 10' amb una pilota recuperada per Gallego que centrava amb el porter visitant descol·locat i que Virgili no aconseguia rematar en l'àrea petita, i en el minut 25' En una pilota que el mateix davanter asconenc controlava en la frontal de l'àrea i que trigava en rematar permetent al defensor tallar el remat en l'últim instant. Passada la mitja hora de joc, el Júpiter ha fet una passa endavant mostrant un gran estat físic després d'haver corregut molt en els primers 25' per defensar el bon joc asconenc. També en el primer temps, el públic ha mostrat el seu descontent amb les descicions de Muñoz Baquero. Sobretot Guiu ha estat objecte de diversos cops que el col·legiat i els seus assistents han obviat facilitant l'acció defensiva del Júpiter.

El segon temps ha començat amb una claríssima acció favorable al Júpiter. Un rebot afavoria els barcelonins i deixava a Josu en una immillorable posició davant Manolo per fer el primer gol del partit. De forma incomprensible, el davanter grisgrana rematava als núvols en l'ocasió més clara del partit. També ha tingut les seves opcions l'Ascó. La més clara en el minut 62' després d'una bona acció entre Gallego i Edu Vives que aquest acabava centrant al primer pal on Guiu rematant massa forçat enviava la pilota fregant el pal de la porteria rival. A mesura que s'acostava el final del partit, aquest s'ha anat escalfant sense que el triplet arbitral semblés trobar la forma de controlar el mateix. Tot i això, en el tram final, el Júpiter ha acabat més fort i en el 80' tornava a disposar d'una gran acció de perill. Una mala cessió enrere provocava que Manolo refuses en el límit de l'àrea amb el cos davant l'oposició d'un davanter visitant, enviant la pilota als peus de Prat que des de 25 metres provava el xut al primer toc a porteria buida enviant novament la pilota als núvols. A pilota aturada també ho ha intentat el conjunt barceloní amb un llançament de falta llunyà que Eric ha enviat fregant l'escaire de la porteria asconenca en el minut 83'. L'última acció clara de perill arribaria en el 87' en una pilota llarga de Jose Ramon, que afavoria gràcies al vent a Guiu, que rematava massa forçat a les mans de Víctor davant l'oposició d'un dels centrals grisgrana. Finalment, Muñoz Baquero ha decidit finalitzar el partit 30 segons abans dels 3 minuts que havia afegit tallant qualsevol última acció per part de tots dos conjunts d'endur-se la victòria.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Edu Vives, Munta (Gerard Roigé 81'), Socías (Cristino 87'), Jose Ramon ©, Artur Gòdia, Gallego, Massana, Virgili, Guiu i Bertomeu (de Nova 77')

CE Júpiter

  • Alineació:

  • Víctor, Ignasi, Santolalla, Anás, Ahufi, Sergi, Mechi © (Reina 87'), Mika (Prat 74'), Josu, Vives i Pau (Eric 28')

Àrbitres

  • Principal:
    Vicente Alexandre Muñoz Baquero

    Assistents:
    Ruben Molina Ruiz
    Adrià de la Fuente Molina

    Ha amonestat els locals Jose Ramon, Guiu i Edu Vives i els visitants Ignasi, Josu i Anás
Sponsors