Terrassa FC 0 - 1 FC Ascó
Jornada 28 - 2016-03-03

L'Ascó madura

Segona victòria consecutiva del conjunt de Miguel Rubio després d'un partit on ha sabut eixugar en atac al seu rival i que s'ha acabat enduent amb un solitari gol de Guiu en el 87' que dona vida a l'Ascó en un estadi on segueix sense conèixer la derrota.

La primera meitat ha començat amb la iniciativa del conjunt egarenc, mentre que l'Ascó tapava espais en defensa per evitar accions de perill. Aquesta tònica ha seguit fins aproximadament el minut 20', quan l'Ascó ha anat guanyant presència en atac. Sobre el minut 33' de partit i després d'un parell d'avisos sense consequències, Gerard Roigé començava a superar rivals per l'esquerra i acabava cedint a Guiu en la frontal que provava el xut amb rosca que sortia fregant el travesser. Ha contestat tan sols dos minuts després els locals amb un gran contracop que finalitzava Estrada amb un xut sec fregant el pal de la porteria defensada per Manolo. Abans d'arribar al descans, l'Ascó disposaria d'una nova acció de perill, en aquesta ocasió a pilota aturada. Gerard Roigé botava una falta lateral que no refusava bé un defensor i que rematava de cap Jose Ramon arribant en segona línia, enviant la pilota fregant el pal de la porteria local.

La segona meitat ha estat més obert des d'un bon inici tot i que cap equip s'ha atançat a l'àrea rival en els primers minuts. Bertomeu en el 65' a punt estava de fer el primer gol del partit amb un xut creuat a l'escaire que Carlos Morales blocava amb una gran aturada. Tres minuts després el terrassa ha disposat d'una bona acció de perill en una pilota que Manolo treia dels peus a Boniquet dins l'àrea i que aquest acabava centrant però que la defensa ha acabat refusant. Després d'aquestes dues accions de perill, el partit ha estat més aviat ensopit, i quan semblava que ningú podria moure el marcador, l'Ascó disposava d'un córner a favor en el 87', Cristino botava en curt, la pilota sortia rebotada i de Nova la recuperava, superava a un rival en banda, i posava la pilota a la frontal de la petita on Guiu rematava amb la punteta del peu per enviar la pilota al fons de la xarxa. No ha patit l'equip en el descompte, on els tres minuts d'afegit s'han jugat pràcticament en un córner del camp contrari, assegurant una importantíssima victòria que d'altra banda es la segona consecutiva de l'equip.

Les imatges del partit

Terrassa FC

  • Alineació:

  • Carlos Morales, Chele, Xapi Arnau, Javi González ©, Borges, Adri, Joan Grasa, Isaac Maldonado (Oscar 60'), Estrada, Burgos (Güell 59') i Boniquet (Merchán 74')

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Gallego, de Nova, Joel Coch, Jose Ramon © (Edu Vives 69'), Artur Gòdia, Gerard Roigé (Cristino 79'), Massana, Bertomeu, Guiu i Argilaga

Àrbitres

  • Principal:
    Gerard Castellet Julià

    Assistents:
    Oriol Jarit Mesa
    Gerard Nierga Gelabert

    Han amonestat el local Estrada i el visitant Bertomeu
    Han expulsat amb vermella directa el local Óscar.
Sponsors