FC Ascó 0 - 0 AE Prat
Jornada 29 - 2016-03-06

Empat entre campions

Duel sense gols entre el vigent campió i qui de ben segur el substituirà. Partit intens i amb poques ocasions que tanca una gran setmana per l'Ascó que ha sumat 7 dels últims 9 punts en joc. L'equip acumula 359' minuts sense rebre un gol en contra.

La primera meitat ha estat molt disputada en tot moment, però molt poc vistosa per als espectadors. L'única acció clara de perill arribaria en el minut 20' en una pilota a l'espai per a Jordi que enviava la pilota entre les cames de Manolo però veia com el linier invalidava l'acció per fora de joc. Ha estat l'acció més clara en les dues àrees en uns primers 45 minuts marcats per el respecte i el bon fer dels defensors sobre els davanters de tots dos conjunts.

Diferent seria el segon temps. Ivan de Nova en el 50' feia el primer xut entre els tres pals del partit des de la frontal, però amb un xut massa tou que recollia sense problemes Toni sota pals. En el 57' era el Prat qui donava un bon ensurt en una pilota a l'espai per Nacho, que veia com Manolo relliscava en el seu intent de tapar l'acció, però el davanter visitant es precipitava i creuava en excès la pilota sense trobar porteria. En el minut 60' arribaria la millor acció de perill de l'Ascó en tot el partit. La pilota quedava morta dins l'àrea després d'un llançament de córner, i Artur Gòdia des del punt de penal afusellava la porteria rival però el porter Toni amb una grandíssima mà desviava la pilota sota pals per evitar el gol asconenc. El Prat replicava tan sols 3 minuts més tard. Joel Coch es queixava d'una falta dins l'àrea i posteriorment la pilota quedava morta a peus de Sascha que amb un potent xut estavellava la pilota al pal de la porteria asconenca. El tram final de partit, ha seguit estant molt disputat i dificultat pel fort vent. Tot i això, Argilaga ha fregat el gol en el 82' i el 88' amb dos xuts que sirtien fregant el travesser de la porteria rival.

Finalment, el marcador no s'ha mogut i l'Ascó ha sumat un valuós punt contra el líder del grup, que l'allunyà una mica més dels llocs de perill de la classificació.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Edu Vives ©, de Nova (Pau Ripoll 80'), Joel Coch, Socias, Artur Godia, Adrià Gallego, Cristino (Munta 56'), Argilaga, Guiu i Gerard Roigé

AE Prat

  • Alineació:

  • Toni ©, Albarran, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Putxi, Ignacio, Jaime (Sasha 60'), Jordi (Ion 60'), Javi Lara i Nacho (Collado 77')

Àrbitres

  • Principal:
    Pau Garcia Fuster

    Assistents:
    Francesc Xavier Vilaró Alarcón
    Marc Padrós Baciero

    Ha amonestat els locals Munta, Joel Coch i Edu Vives i el visitant Ion.
Sponsors