CE Sabadell B 0 - 0 FC Ascó
Jornada 34 - 2016-04-17

Mereixent la victòria

Empat sense gols de l'Ascó davant el Sabadell B en un partit on els de Miguel Rubio han disposat de molt clares accions de gol per desnivellar el marcador. El porter Aliaga ha estat el millor jugador del partit que permet sumar un punt més a l'Ascó per seguir en la 11a posició.

La primera meitat ha començat amb el control de la pilota per part del conjunt local, però era l'Ascó qui recuperava la pilota i trepitjava l'àrea rival amb perill. El primer xut a porteria arribava en el minut 14' amb un remat de Max dins l'àrea recuperant una pilota morta que Manolo ha acabat aturant en dos temps sota pals sense excessius problemes. La possessió ha seguit majoritariament pel filial arlequinat, però el conjunt de Miguel Rubio ha pressionat amb intensitat la sortida de pilota del rival posant en moltes dificultats al seu oponent. El treball s'ha traduït en perill fregant la mitja hora de joc. En el 29', Virgili s'enduia una pilota entre diversos rivals que acabava a peus de Guiu dins l'àrea que rematava al pal llarg superant a Aliaga, però en posició avançada que invalidava la seva acció per fora de joc. Novament en el 34', Argilaga aconseguia centrar des de l'esquerra per a que Guiu rematés dins l'àrea, però el seu xut no trobava porteria en una clara acció de gol per l'Ascó que insistia per tercer cop en el 36'. Guiu enganxava novament un contracop per assistir a Bertomeu que trepitjava àrea però rematava massa centrat per a que el porter Aliaga refusés a un lateral. Abans d'arribar al descans, Xavi Civil superava amb habilitat a Edu Vives i Artur Gòdia en la frontal però el seu remat sortia molt creuat sense perill per la porteria defensada per Manolo.

El segon temps ha començat amb una boníssima assistència a l'espai de Virgili per la carrera de Guiu en el 48', que trepitjava àrea i rematava però veia com el central interceptava la pilota enviant-la a córner. Ha insistit l'Ascó en busca del primer gol del partit amb dues accions més de perill en el 54' i 55'. En la primera, Gerard Roigé des de l'esquerra enviava un centre xut al segon pal que s'enverinava però que aturava molt segur Aliaga. Posteriorment, Cristino enviava una magnífica assistència per Virgili que el deixava tot sol però que després de controlar estavellava al cos de Aliaga que tornava a ser salvador per al seu equip. També ha pilota aturada l'Ascó ha generat perill. En el 60', Edu Vives botava un córner al segon pal on Joel Coch saltava per sobre de tothom per rematar per sobre del travesser. En el 68' era Cristino qui en un llançament de falta posava en dificultats a Aliaga que enviava a córner. La superioritat de l'Ascó ha estat manifesta durant molt minuts, però el Sabadell B a punt ha estat d'avançar-se en el marcador en el minut 75'. Manolo aturava un u contra u amb Civil, però la pilota queia a peus de Max, que superava a Manolo i a Joel Coch dins l'àrea però veia com Argilaga treia sota pals el seu remat per evitar el primer gol del partit. El tram final ha estat obert i els dos conjunts han disposat d'accions de perill. La més clara en el 85' en una gran assistència de Virgili que deixava novament sol a Guiu davant d'Aliaga però que el davanter asconenc rematava als peus del porter local que evitava per enèssima vegada el gol de l'Ascó. Civil en el 89' amb un xut llunyà per sobre del travesser i ja en el descompte amb una falta al pal del porter que ha aturat Manolo, podria haver mogut un marcador que al final dels 90' ha seguit en el 0-0 inicial que permet sumar novament a l'Ascó.

Les imatges del partit

CE Sabadell B

• Alineació:

• Aliaga, Diego, Guillem, Estelles (Alba 58'), Pol, Josep © (Marc 80'), Ñito, Ferreira, Civil, Max i Español (Joel 58')

FC Ascó

• Manolo, Edu Vives, Argilaga, Joel Coch, Jose Ramon ©, Artur Gòdia, Bertomeu (Asier 70'), Cristino, Virgili (Munta 87'), Guiu i Gerard Roigé (Massana 80')

Àrbitres

• Principal:
    Alex Gómez Meneses

Assistents:
    Pol Roig Portell
    Alberto Hernandez Ortiz

Han amonestat els locals Ñito i Estelles, i els visitants Manolo, Bertomeu i Joel Coch