FC Ascó 1 - 2 UE Sant Andreu
Jornada 35 - 2016-04-24

Indignant derrota

L'Ascó es veu superat per un Sant Andreu que ha estat millor i s'ha posat 0-2, però que s'ha vist beneficiat per diverses decisions arbitrals. L'Ascó ha reclamat falta prèvia al segon gol dels quadribarrats i dos penals en l'àrea rival. Asier torna a marcar 5 mesos després.

No ha començat gens bé el partit per l'Ascó. Felipe rematava dins l'àrea després d'un mal rebuig en un córner, i un defensor asconenc aconseguia refusar la pilota sota pals salvant el primer gol visitant. La pilota, no obstant, no li durava gens a l'Ascó mentre que el Sant Andreu tocava mantenint la possessió al seu favor. Ha estat novament a pilota aturada en el minut 16', quan l'Ascó no aconseguia refusar la pilota en dues ocasions, i aquesta queia rebutjada al primer pal, on Melo amb una gran rematada de xilena enviava la pilota al fons de la xarxa fent un dels gols de la jornada. Ha reaccionat l'Ascó a partir del minut 20' buscant la porteria rival. En el 26' Guiu rematava dins l'àrea després d'una centrada d'Asier que deixava Bertomeu, però el seu xut massa creuat, picava en la cama de Mendez i sortia fregant el pal. En el 35' era Guiu qui deixava la pilota a Bertomeu per al xut ras d'aquest que tampoc trobava porteria per molt poc. En els minuts finals del primer temps, ha seguit buscant la porteria rival amb insistència. Una de les accions més clares per aconseguir l'empat arribava en el 42' en una gran centrada de Bertomeu que rematava Guiu amb l'espatlla al primer pal enviant la pilota novament fregant el pal de la porteria andreuenca.

La segona meitat ha començat amb un greu error del col·legiat, que no xiulava una clara falta sobre Massana en la zona de creació, que provocava una ràpida contra del Sant Andreu que finalitzava Roca per la dreta amb un xut ras que superava la sortida de Manolo per tapar l'acció. Aquesta jugada provocava l'enuig del públic i els jugadors asconenc considerant que l'acció hauria d'haver estat invalidada. La indignació ha anat en augment quan en el 55' després d'un remat de Jose Ramon, l'Ascó ha reclamat que un defensor treia la pilota sota pals per una mà que evitava escurçar distancia en el marcador. Aquestes dues accions han marcat la resta de la segona meitat, amb un públic crispat per les inexplicables decisions. Tot i que el partit es posava molt costa amunt, l'Ascó ha disposat des diverses accions de perill per aconseguir retallar distancies en el marcador. En el 59' Asier rematava creuat amb potència i veia com la pilota picava en la cama d'un defensor enviant la pilota a córner fregant el pal llarg de la porteria de Segovia. Argilaga en el 66' engaltava des de la frontal una pilota que sortia fregant el travesser, i en el 69' era Asier qui també des de la frontal enaltava novament amb potència i veia com Segovia treia una mà salvadora que refusava la pilota a córner. Sobre el minut 70' arribava una nova jugada polèmica. Gerard Roigé botava un córner i en el primer pal, un defensor tocava la pilota amb les mans però el col·legiat es tornava a desentendre de l'acció que deixava seguir. La indignació ha seguit en augment, però també les accions de perill d'un Ascó que ha merescut més en el segon temps. En el 71' Segovia refusava amb el peu un u contra u amb Asier al que se li resistia el gol, que ha tornat a tenir ben a prop en el 72'. Era en una centrada al segon pal que pentinava Joel Coch i que rematava Asier de cap enviant la pilota massa creuada. Amb el marcador molt en contra, Miguel Rubio ha decidit jugar amb 3 defenses i col·locar a Jose Ramon en la punta d'atac per intentar buscar el joc directe. Artur Gòdia en el 80' estavellava la pilota al travesser amb un xut des de la frontal en el que tampoc tenia sort el conjunt asconenc. Finalment, el conjunt verd ha pogut marcar quan en el 89' Massana enviava una gran centrada des de la dreta al segon pal on Asier rematava en planxa per enviar la pilota al fons de la xarxa i trencar una sequia de 5 mesos sense marcar (precisament des del gol al Narcís Sala). El gol donava certa esperança en el descompte per intentar aconseguir l'empat, però el Sant Andreu ha sabut administrar la renda per endur-se els tres punts del Municipal asconenc.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Edu Vives, Argilaga, Joel Coch, Jose Ramon ©, Artur Gòdia, Bertomeu (Pau Ripoll 60'), Cristino (Massana 45'), Asier, Guiu (de Nova 45') i Gerard Roigé

UE Sant Andreu

  • Alineació:

  • Segovia, Llamas, Payan, Mendez, Melo ©, Jorge, Felipe (Carlos Garcia 82'), Pluvins, Hugo (Yagüe 70'), Canadell i Roca (Ruben 60')

Àrbitres

  • Principal:
    Vicente Muñoz Baquero

    Assistents:
    Brian Valencia López
    Ferran Ceacero Solana

    Ha amonestat els locals Artur Gòdia, de Nova, Asier i Jose Ramon i els visitants Segovia i Payan
Sponsors