FC Ascó 1 - 1 Cerdanyola FC
Jornada 37 - 2016-05-08

Empat de comiat

Empat a un gol en l'últim partit de la temporada al Municipal d'Ascó. Daisuke ha avançat al Cerdanyola en el 19' però Virgili en el 74' ha evitat la derrota en un partit amb múltiples accions de perill de l'Ascó que ha merescut la victòria.

A punt ha estat l'Ascó d'avançar-se en el marcador quan no s'havia complert el primer minut de partit. Bertomeu superava a dos defensors en velocitat i encarava al porter Coca sense angle i estavellava la pilota al segon pal de la porteria visitant quan tot just havien passat 30 segons del xiulet inicial. Novament ha fregat el gol el conjunt de Miguel Rubio quan en el minut 3' Virgili es feia amb una pilota dins l'àrea, retallava al porter però no encertava a rematar entre els tres pals. El conjunt verd ha sortit molt millor que el seu adversari i no ha defallit en busca del gol que l'avançés en el marcador. En el 11', de Nova enviava una centrada rasa al segon pal que el porter Coca refusava amb la mà evitant el remat en boca de gol de Bertomeu. L'Ascó arribava amb facilitat a l'àrea rival i en el 19' era Jose Ramon qui engaltava un potent xut, després d'una sacada de banda d'Argilaga, que enviava fregant el pal de la porteria rival. Res feia pensar que la porteria asconenca estés en perill, però en el mateix 19', Manolo controlava una pilota en la frontal de l'àrea i Daisuke robava la cartera al porter asconenc i anotava a plaer el primer gol del partit, del que a punt ha estat de treure petroli el conjunt de Toni Carrillo. L'Ascó ha seguit buscant de forma activa la porteria rival, i en el 27' Virgili assistia a Guiu, que picava la pilota davant la sortida de Coca, però que aquest refusava literalment amb la cara per salvar novament el gol de l'Ascó que no ha pogut arribar en el primer temps.

Ja en el segon, la tònica ha estat força similar. L'Ascó buscant amb insistència la porteria rival i el Cerdanyola defensant darrera sense crear cap tipus de perill sobre la porteria rival. També ho ha intentat a pilota aturada l'Ascó. En el 56' Asier rematava una falta en la frontal suaument al pal del porter i la pilota sortia fregant el pal amb el porter visitant fent l'estatua sota pals. També ho ha intentat Bertomeu en el 67' amb un nou llançament de falta una mica més centrat i llunyà, que ha acabat novament fregant el pal de la porteria rival. La insistència de l'Ascó ha tingut premi en el 74'. Asier cedia la pilota des de linia de fons per la internada d'Argilaga, aquest la posava magistralment al segon pal, on aquest cop, Virgili de cap, no perdonava i anotava el gol de l'empat, i l'últim de la temporada al Municipal asconenc. El tram final de partit, l'equip ha buscat un segon gol que culminés la remuntada que finalment no ha arribat.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Argilaga, de Nova (Munta 71'), Socías, Joel Coch (Cristino 61'), Jose Ramon ©, Guiu (Asier 45'), Massana, Virgili, Artur Gòdia i Bertomeu

Cerdanyola FC

  • Alineació:

  • Coca ©, Pitu, Victor Duran, Cuadras, Raul (Jokin 50'), Juli, Daisuke, Oriol Molins, Javi Sanchez, Jota i Diego (Valderas 61')

Àrbitres

  • Principal:
    Carlos Rodriguez Enrique

    Assistents:
    Jonathan Miguel Teruel
    Carlos Sidoine Farfan

    Ha amonestat el local de Nova
Sponsors