CD Morell 1 - 1 FC Ascó
Jornada 38 - 2016-05-15

Punt i final

Empat a un gol entre Morell i Ascó. Sergi Moreno ha avançat els locals en el primer temps, i Virgili, després de molts intents, ha acabat empatant un partit intrascendent que tanca la temporada pel conjunt de Miguel Rubio.

El primer temps ha començat amb una clara acció de perill de Virgili que ha engaltat un xut creuat en un contracop que ha sortit llepant el pal llarg de la porteria contraria. L'Ascó s'ha mostrat sòlid en els primer minuts i ha generat sensació clara de perill en diverses accions que no han acabat amb remat sobre la porteria rival. En el 25', Argilaga era objecte d'un clar penal que Bertomeu ha executat amb un xut potent que Eudald sota pals ha refusat salvant el primer gol del partit. Tampoc ha estat encertat Guiu en el refús que ha sortit per sobre del travesser pràcticament a porteria buida. Ha perdonat l'Ascó, i precisament un ex del conjunt riberenc ha aparegut en el partit. En el 32' Sergi Moreno engaltava un gran xut des de molt lluny i Manolo refusava amb una gran mà a córner. Ha estat en el 36', quan una centrada des de la dreta l'ha deixat passar Sellarés, i Sergi Moreno en la frontal de la petita ha rematat a plaer al fons de la xarxa.

No ha començat tampoc bé la segona meitat per l'Ascó, fins que passats 10 minuts, els homes de Miguel Rubio han buscat amb insistència el gol de l'empat. En el 58' Prince tallava la carrera de Virgili cedint cap a Eudald que refusava a peus d'Artur Gòdia que al primer toc buscava sorprendre amb un xut que no ha acabat trobant porteria. Tan sols un minut més tard, Artur Gòdia superava en velocitat a la defensa local, però dins l'àrea rematava massa fluix després de fer-ho tot bé. No obstant l'Ascó ha seguit buscant la porteria rival i en el 69' Virgili engaltava un xut des de la frontal que sortia fregant el travesser de la porteria local. Tan sols dos minuts després, era Cristino qui ho intentava també des de lluny amb un xut a la base del pal que Eudald ha pogut refusar a córner. Finalment, el gol de l'empat ha acabat arribant en el 75' en una sacada de banda que ha pentinat Asier i que Virgili ha rematat al fons de la xarxa davant la passivitat de la defensa local. Fins i tot podria haver-se endut la victòria l'Ascó amb un remat al pal d'Asier en el 86', però també el Morell ha estat a punt de fer el segon sobre el descompte amb una pilota que recuperava Ruben Gonzalez en camp contrari per encara a Manolo que ha aturat el remat del jove jugador local.

Final amb empat a una temporada agredolça, on l'Ascó ha aconseguit la salvació però en la que s'esperava més d'un equip que va fer història en la temporada anterior aconseguint el campionat de Lliga de Tercera Divisió per primer cop en la seva curta història.

Les imatges del partit

CD Morell

  • Alineació:

  • Eudald, Gaspar (Ruben Sanchez 76'), Óscar, Pato, Prince, Oribe, Ramon (Montull 73'), Domenech, Sergi Moreno, Xavi i Sellarés © (Ruben Gonzalez 80')

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Argilaga, de Nova (Asier 56'), Joel Coch, Jose Ramon ©, Cristino, Artur Gòdia (Munta 73'), Massana, Virgili, Guiu i Bertomeu (Edu Vives 45')

Àrbitres

  • Principal:
    Sergio Guijarro Alvarez

    Assistents:
    David Guijarro Alvarez
    Juan Antonio Navarro García
Sponsors