F.C.ASCÓ 2 - 1 A.E. PRAT
Jornada 14 - 06/11/2017

F.C ASCÓ 2 - A.E. PRAT 1

Victòria treballadíssima de l'Ascó amb un gran Prat

Victòria treballadíssima de l'Ascó amb un gran Prat. Els de la Ribera és retroben amb la victòria, i es mantenen en zona de play-off.
El partit ha començat amb vent a favor de l'Ascó i al cap de 50 segons, ja ha tingut una gran ocasió Sergi Moreno que ha aturat el porter.
Els primers minuts van ser de domini altern, amb dos equips que volen la pilota, bon inici de partit. Ho intenta Bertomeu al m'10, però massa forçat el seu xut surt fora. El partit el domina lleugerament l'Ascó, però de moment les defenses poden més. Al minut 21 es produeix penal clar a l'àrea del Prat, l'arbitre a prop de la jugada, el pita, i Bertomeu marca el gol de l'Ascó.
Al m'29, ho intenta Ignació de lluny, i la pilota surt fora pel travesser. La rèplica de l'Ascó no és fa esperar, i en una falta a la frontal, ho prova Bertomeu, però la pilota surt fora. La té Bertomeu al 65, però el seu xut acaba en corner. Després del gol, el Prat s'estira, i crea perill a l'àrea asconenca, però els de Castillejo no s'arronsen i busquen el segon. Bertomeu ho torna a provar, i la pilota surt fora. El Prat ho intenta, però de moment la defensa o Sergio López eviten qualsevol jugada de perill. S'arriba al descans, amb una primera part igualada, tot i que l'Ascó és qui ha portat més perill. Bons primers 45 minuts dels dos equips.

Ja a la segona part, els primers minuts són de domini visitant, sense crear perill, amb una defensa asconenca molt ben ordenada. L'Ascó intenta la contra, però no arriba amb claredat. Els visitants segueixen insistint. Expulsió directa al tècnic del Prat al 64, per protestar una jugada, i donar una puntada a la banqueta.
Els visitants continuen pressionant, i l'Ascó continua defensant-se molt bé. L'encontre agafa un caire de molts nervis, amb un Prat, que pressiona, per no despenjar-se dels llocs de dalt. Al minut 74 possible penal sobre Sergi Moreno que no xiula l'àrbitre. Al minut 78 s'embogeix el partit Alberto Padilla, marca pel Prat que estava apretant. Però l'alegria duraria poc pels visitants, perquè en la jugada següent, una jugada assajada Peke marcava el 2 a 1 per l'Ascó, fent embogir la graderia. Al final victòria per l'Ascó en un bon partit per part dels dos conjunts.