ALEVI A 11 - C.F. AMPOLLA 0

Tres punts mes per seguint creixent.

3 PUNTS MÉS PER SEGUIR CREIXENT.

El nostre aleví A, rebria la visita de l'Ampolla.

El primer quart iniciava amb el domini de l'Ascó i creant perill a la porteria de l'Ampolla. Al minut 4 de partit, Hailu inaugurava el marcador (1-0) amb una bona assistència del nostre porter Joel. Seguidament en una bona jugada, el mateix Hailu feia el 2-0. Els asconencs seguien mirant cap a la porteria de l'equip rival, i en aquesta ocasió al minut 7 Didac faria el 3-0. Abans d'arribar a la fi del primer quart, Didac aprofitava un centre al segon pal i rematar tot sol per fer el 4-0.

Al segon quart, el nostre Aleví, seguia amb el mateix ritme i amb el domini del partit. Al minut 20, Gerard feia el 5-0. A continuació, Christian ampliava el marcador fent el 6-0. I quan falten un minut pel descans, Alex Barrientos faria el 7-0.

El tercer quart iniciava amb un bon gol de jugada de Marcel per fer el 8-0. L'Ampolla disposaria d'alguna ocasió, però sense crear perill. L'àrbitre de l'encontre xiulava una falta a la frontal i l'encarregat de xutar era Joan Garreta, i amb un bon llançament superava el porter i feia el 9-0. Un minut més tard, Christian feia el 10-0.

L'últim quart, els asconencs baixarien la intensitat i el ritme, amb un partit més que sentenciat. Abans de finalitzar l'encontre, Gerard faria el definitiu 11-0 al marcador. Resultat per seguir sumant.

El partit següent visitarem el camp de l'Aldeana, a seguir treballant.