C.E. ARNES 4 - 0 INFANTIL B
Jornada 9 - 26/11/2017

C.E. ARNES 4 - INFANTIL B 0

Poc premi pel joc que s'ha fet al camp de l'Arnes.

L'Ascó afrontava el partit amb moltes ganes i va sortir al camp bastant endollat. Els primers 10 minuts van ser de domini asconenc. Tot i això, en una contra de l'equip local i una bona jugada individual, l'Arnes s'avançava al marcador. Després d'haver estat dominant, el gol va sentar molt malament en l'ànim de l'equip i minuts més tard l'equip local feia el 2-0. Abans d'arribar a la mitja part, una altra jugada individual i un rebot en pròpia porteria suposarien el 3-0.

La segona part l'Ascó va tornar a sortir molt seriós i amb ganes d'anar a pel partit. Novament, tot i el domini i el bon joc, en una juga aïllada i una centrada de banda que no semblava perillosa, l'Arnes feia el 4-0 que acabava de deixar per terra les esperances dels jugadors de l'Ascó. A partir d'aquí, no es va veure la mateixa ànima de remuntada, però els infantils de l'Ascó van seguir lluitant el partit per orgull i per no perdre-li la cara.