JUVENIL B 3 - 1 C.F. AMPOSTA
Jornada 9 - 26/11/2017

JUVENIL B 3 - C.F. AMPOSTA 1

Victòria en un bon partit del Juvenil B

Una victòria mes a casa iniciem l'1 temps amb un bon joc i ganes de fer futbol, combinacions a tres quarts de camp i jugades a dos tocs que els i creava molt perill als Ampostins.
Als primers minuts 2 pals i fins a unes 5 ocasions de gol molt clares que no érem capaços de materialitzar fins que al cap de 20 minuts de joc un corner i després d'una sèrie de rebots dintre l'àrea fa que ells mateixos es facin el gol a pròpia porteria i així arribàvem al descans.
La segona meitat al cap de 52 minuts Aleix feia el 2-0 però uns minuts després els ampostins que no es donaven per vençuts feien el 2-1 i posaven nervis als jugadors asconencs; però al 86' un corner el remataria Aleix un altre cop per a fer el 3-1 definitiu.