Jornada 11 - 17/01/2018

S.C.E.R L'AMETLLA 4 - ALEVI A 4

Empat a un camp difícil.

Els asconencs visitaven el camp del 5è classificat, com és l'Ametlla de Mar.

El partit començava amb un rival ben plantat i molta disputa a la zona del mig camp. Els locals ficaven a prova al nostre porter, però sense problemes. En una sortida a la contra per part de l'Ametlla, inauguraven el marcador fent l'1-0. Dos minuts més tard en una jugada semblant feien el 2-0.

La segona part es veuria un Ascó desordenat i sense idees de joc, amb molts nervis. Abans d'arribar al descans, l'Ametlla feia el 3-0. Tocava un canvi d'actitud per aixecar el partit.

La tercera part iniciava amb un nou gol per part dels locals 4-0. A partir d'aquest moment, seria quan l'Ascó començava a entrar al partit, amb un bon canvi d'actitud i amb més idees. Didac aconseguia fer el primer pels asconencs 4-1. L'Ascó tenia ganes i avançava línies amb una bona pressió aconseguia robar les pilotes rapidament. Roman amb una jugada de corner anotava el 4-2.

L'últim quart era de caixa o faixa, i Joan Garreta aconseguiria amb un bon llançament de falta fer el 4-3 al marcador i ficant la por als locals. Els asconencs ben atents en zona defensives per evitar alguna contra. Didac en un xut creuat anotava l'empat al marcador 4-4. I abans d'acabar el partit l'Ascó quasi feia el gol de la victòria.

Un partit on l'Ascó ha sabut reaccionar després de dues primeres parts molt dolentes, a seguir treballant.