Jornada 13 - 31/01/2018

U.D. JESUS I MARIA 1 - ALEVÍ A 11

Bona victòria de l'Aleví A

Els asconencs visitaven el camp del Jesús i Maria.

El partit començava amb un pel mes de ritme per part dels locals, fet que disposarien d'alguna ocasió però sense perill. Li costava entrar al partit a l'Ascó, però després d'una bona jugada per banda, Christian inaugurava el marcador (0-1). Un minut després Christian agafava una pilota morta per fer el 0-2. Seguidament amb un corner, Alex Barrientos amb un bon remat de cap feia el 0-3. Abans de finalitzar el quart, David en un bon xut creuat feia el 0-4.

Just comença el segon quart, Gerard ampliava el marcador fent el 0-5. Un resultat per anar més còmode al partit, amb un joc més tranquil pels nois de José i Ferran. Abans d'arribar al descans, Marcel amb una bona jugada individual faria el 0-6.

El tercer quart començava amb un Jesús i Maria més fort i contundent, fet que rapidament feien l'1-6. Un toc d'atenció pels asconencs per no baixar el ritme al partit. L'Ascó portava el domini del joc i en una bona jugada, David Oatu es plantava a la porteria local i feia l'1-7. Abans de finalitzar el quart, Gerard aconseguia anotar l'1-8.

L'últim quart ja gairebé amb el partit sentenciat, els visitants segurs en defensa, seguien tocant i creant per intentar ampliar el marcador. Christian faria l'1-9. Dos minuts més tard, David Oatu amb una bona definició feia l'1-10, i abans de finalitzar el partit, Alex Barrientos amb un xut des de fora de l'àrea faria el definitiu 1-11.

Bon partit de l'Ascó on la setmana vinent visitaran el camp del Gandesa.