C.F. SANTA BARBARA 11 - 2 ALEVI B
Jornada 13 - 04/02/2018

C.F. SANTA BARBARA 11 - ALEVI B 2

Contundent derrota davant un dels equips mes forts de la lliga.

Contundent derrota en la visita al camp del Santa Barbara en un partit que els asconencs han sigut inferiors al seu rival.

Els primers minuts de partit el conjunt asconenc ha estat ben plantat damunt del terreny de joc, però l'efectivitat dels locals han fet que s'acabes la primera part 2-0.

La segona part ha sigut molt diferent el conjunt verd, en cap moment ha estat bé en defensa i amb errors defensius ha fet que els blaugranes anessin al descans amb un marcador contundent de 7-1.

La tercera l'equip visitant ha sortit diferent i ha tingut ocasions per poder fer el segon gol però aquest no arribava.
Defensivament en aquesta part s'ha estat millor i s'ha pogut parar als atacants locals, al final d'aquesta s'ha arribat amb el marcador de 9-2.

L'última part el partit ja estava decidit però el conjunt asconenc en cap moment ha perdut la cara al partit tot i que el marcador era molt gran.

Després d'aquest partit, s'acaba la primera volta amb 3 victòries i 10 derrotes, un balanç de 9 pts., a poc a poc el conjunt asconenc està agafant mecanismes que farà que aquesta segona volta sigui molt millor.