Santi Castillejo nou entrenador del FC Ascó
2016-06-06

Santi Castillejo nou entrenador del FC Ascó

L'entrenador navarrés de 44 anys serà l'entrenador del primer equip del conjunt asconenc per la temporada 2016-'17 a Tercera Divisió. Castillejo substitueix a la banqueta a Miguel Rubio, que deixa el conjunt de la Riber d'Ebre després de cinc temporades.

Castillejo arriba al FC Ascó després d'haver passat per les banquetes de Reus, Nàstic, Llagostera i Olot, on ha acumulat experiència en les categories de Segona B i Segona A, on també va disputar gran part de la seva carrera com a jugador de Osasuna, Numancia, Castelló, Alvés, Leganés i Nàstic entre d'altres.

El nou entrenador asconenc tindrà el repte de fer el relleu generacional a Miguel Rubio, que deixa el club després de 5 temporades, dos títols de lliga (Primera Catalana i Tercera Divisió) i més de 300 punts en els 177 partits oficials que va dirigir des de la banqueta. El FC Ascó agraeix la seva tasca, treball i professionalitat durant tot aquest temps al capdavant de l'equip al ja ex tècnic Miguel Rubio i li desitja el millor en el seu futur esportiu i personal.

La incorporació del nou tècnic navarrés, Santi Castillejo, suposa el primer pas en la planificació de la propera temporada per part del conjunt asconenc, que a partir d'aquesta mateixa setmana començarà a planificar la plantilla.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors