Hector Rodriguez nou entrenador del Cadet A
03/07/2017

Hector Rodriguez nou entrenador del Cadet A

Hector Rodriguez s'incorpora al futbol base com entrenador

El jugador del primer equip del F.C. Ascó, Hector Rodriguez, aquesta temporada també formarà part dels entrenadors del futbol base del nostre club. L'equip que dirigirà Hector serà el Cadet A, un equip que ha quedat campió del seu grup de primera divisió i que ha finalitzat en segona posició en el playoff d'ascens, darrere de l'U.E. Rapitenca. Aquesta temporada el cadet ha de tornar a lluitar per l'ascens a Preferent i l'home escollit per intentar-ho és l'Hector.

L'Hector té el segon nivell d'entrenador i ha iniciat el nivell nacional, per tant, està molt preparat per millorar el nivell del nostre cadet.

Com a jugador té una important i dilatada trajectòria. És el primer jugador en la història del R.C.D. Espanyol en arribar des del Benjamí A fins al R.C.D. Espanyol B.

Va començar la seva carrera com a futbolista a l'Unificación Bellvitge des de la temporada 1999 fins a la 2002. Va estar en la disciplina del R.C.D. Espanyol des de la temporada 2002 fins a la 2015.

Durant aquests anys, la temporada 2011-2012 va ser en el seu equip Campió de la Copa del Rei Juvenil; campió de lliga divisió d'honor juvenil i campió de Catalunya amb el primer equip.

La Temporada 2015-2016 va militar al C.E. Hospitalet i a partir de la passada temporada forma part del primer equip del FC Ascó.

Per tant, serà una gran incorporació pel futbol base com entrenador i en particular pel Cadet A.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors