ENTREVISTA A JOSE RAMÓN TORRES AL DIARI TARRAGONA
11/07/2017

ENTREVISTA A JOSE RAMÓN TORRES AL DIARI TARRAGONA

ENTREVISTA DEL CAPITÀ AL DIARI DE TARRAGONA

Josep Ramon Torres Villarín (Corbera d'Ebre, 30 anys) està ansiós per començar ja la seva vuitena temporada en el FC Ascó. El central ebrense espera recuperar sensacions després d'una campanya dura, en la qual va estar lesionat gran part de la temporada i no va tenir els minuts desitjats.


El defensa de l'equip de Santi Castillejo explica sobre la seva continuïtat en l'entitat que «la meva primera idea era seguir en l'Ascó i el club va acceptar les meves condicions. Estic amb moltes ganes i il·lusió». Josep Ramon és l'únic supervivent des que es creés el FC Ascó l'any 2010, la qual cosa significa que acumula una gran experiència amb la qual pot ajudar a la resta de companys. El defensa explica que «aquí m'he sentit molt a gust des del principi, estic com a casa. Tinc molts amics al poble i vull seguir defensant els colors d'aquest equip».


El bloc riberense té ja pràcticament configurada la plantilla del proper projecte a Tercera Divisió: «la intenció és tornar a fer un equip per estar a dalt, però és futbol i aquest any la categoria es presenta molt dura i competitiva». Josep Ramon espera que les coses els vagin millor que l'any passat: «a nivell col·lectiu la veritat és que va ser una llàstima; després d'estar la major part de la temporada en zona de play off, no vam poder jugar-ho. A més, a nivell personal, les lesions em van impedir gaudir de molts minuts i poder agafar el ritme de partit».


De cara al futur, Josep Ramon espera «que les lesions em respectin i pugui ajudar a l'equip, i a nivell de bloc, intentarem realitzar una bona temporada per intentar disputar el play off; una cosa que seria molt bonica per a Ascó i per a nosaltres mateixos».


A l'hora de valorar el treball de l'entrenador Santi Castillejo, Josep Ramon no dubta a afirmar que «és molt bo. Ha aportat idees clares a l'equip i aquest any segueix la major part del bloc, per la qual cosa podrem gaudir del joc de l'equip».


Rendiment esportiu a part, un dels aspectes que hauria de millorar és l'assistència d'afeccionats a l'estadi asconenc: «sí, intentar que els aficcionats al futbol dels pobles dels voltants s'animin a veure les nostres partits».


La setmana que ve, Josep Ramon i els seus companys iniciaran les sessions preparatòries per arribar en el millor estat de forma al començament del campionat de lliga: «serà un període de preparació dur, com els altres. Tots voldran guanyar-se un lloc en l'onze titular i s'espremeran al màxim per aconseguir-ho».

El FC Ascó disputarà a la fi d'aquest mes de juny una eliminatòria de Copa Catalunya contra l'Europa: «és una competició que ens agrada i aquest any ens ha tocat un rival històric. Penso que serà una eliminatòria disputada i espero que puguem passar ronda i seguir endavant».


ASPECTE PERSONAL
Més enllà d'estar centrat en el FC Ascó per afrontar una temporada que es presenta d'allò més apassionant i amb grans reptes personals i d'equip, a José Ramón li encanta, quan el seu treball d'operari d'Aigües de Catalunya l'hi permet, «jugar amb els amics al FIFA en la play i practicar pádel». A més, el defensa de Corbera d'Ebre és aficionat al FC Barcelona, per la qual cosa intentarà veure els partits que pugui de l'equip que estarà dirigit per Ernesto Valverde: «m'encanta com juga Messi», conclou.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors