FC Ascó 3 - 2 CE Sabadell B
Jornada 27 - 2015-03-08

El líder no falla a casa

L'Ascó s'endú els tres punts en una segona part molt moguda amb 5 gols. Després d'un primer temps on els de Miguel Rubio no han pogut aprofitar les accions de perill, un gran segon temps amb un doblet de Genís i amb un altre gol de Virgili 105 dies després, han fet estèrils els gols de Sandro i David de penal, que tot i això han donat incertesa als últims minuts de partit.

El primer temps ha començat amb l'Ascó llançat en busca del primer gol del partit. Genís en el minut 4' ha pogut fer el primer aprofitant un rebuig després d'una bona centrada de Munta que finalment ha rebutjat un defensor a corner. En el minut 8' era del Moral qui fregava el seu primer gol de la temporada al rematar una bona centrada per la dreta de Edu Vives que es perdia molt aprop del pal dret de la porteria visitant. Tot i això, el bon inici del conjunt de Miguel Rubio ha donat pas a una primera meitat aborrida per l'espectador. Sense opcions clares de gol, tots dos conjunts es volien fer amb el control de la pilota aprofitant el bon estat del terreny de joc i les bones condicions que s'han donat avui al Municipal. No ha estat fins passada la primera mitja hora de joc quan Munta ha engaltat des de la frontal un potent xut que no ha trobat la porteria arlequinada. Ja en el tram final del primer temps, el conjunt asconenc s'ha animat novament en busca del primer gol del partit que Cristino, amb un llançament de corner directe, ha estat a punt de aconseguir en el minut 39'. Fins i tot Jose Ramon en un remat de cap després d'un nou llançament de corner ha tornat a tenir el gol ben a prop, però finalment tots dos conjunts s'han retirat als vestidors amb el 0-0 inicial.

El segon temps no ha pogut començar millor per l'Ascó. Genís ha recuperat una pilota en la frontal de l'àrea rival, ha superat a dos defensors i amb un potent xut ras al primer pal ha aconseguit obrir la llauna. El gol ha fet reaccionar al filial arlequinat que veia com en el minut 50' Estellés rematava de cap molt sol un llançament de corner que sortia massa creuat. Tan sols un minut després, era David qui fregava l'empat aprofitant una pilota a l'esquena de Munta que rematava amb un potent xut creuat que sortia fregant el pal de la porteria defensada per Sergi Fuertes. Els millors minuts del Sabadell han coincidit amb el segon gol de l'Ascó que arribaria en el minut 53'. Cristino enviava una centrada tancada des de l'esquerra al cor de l'àrea on Virgili arribant des de darrera rematava de cap al fons de la xarxa per aconseguir el seu setè gol de la temporada. Un gol especial per al davanter asconenc que després de 105 amb diverses molèsties musculars i lesions tornava a perforar la porteria rival. No obstant, el Sabadell ha aconseguit escurçar ràpidament distàncies en el marcador quan en el minut 55' Sandro aprofitava una bona jugada per l'esquerra del seu equip per controlar la pilota dins l'àrea i després d'una molt bona finta amb el cos per desfer-se del seu defensor afusellar amb un potent xut a Sergi Fuertes que res podia fer per evitar el gol visitant. No ha patit en excés l'Ascó en els minuts posteriors tot i l'incertesa en el marcador. Tan és així que en el 78' arribaria el 3-1 després d'una gran assistència de Eizaguirre, que també reapareixia després d'unes setmanes lesionat, que deixava tot sol a Genís davant Sergi al que superava amb una magistral vaselina marca de la casa que semblava sentenciar el partit. Novament i al igual que en el segon gol, ràpidament el Sabadell ha tornat a escurçar la diferència en l'electrònic. Merino lluitava una pilota dividida dins l'àrea gran i la sortida de Sergi Fuertes ha acabat per fer caure al jugador visitant fet que col·legiat ha decretat com a penal. David ha estat l'encarregat de transformar el llançament des dels onze metres enganyant a Sergi Fuertes sota pals. Els últims minuts de partit ha estat força incerts i el control del patit s'ha perdut per complet. Podria haver arribat el quart gol asconenc però també el filial arlequinat ha posat en perill, sobretot a pilota aturada, l'àrea asconenca. Finalment, l'Ascó aconseguia la 15a victòria de la temporada que el permetrà seguir una setmana més al capdamunt del grup 5è de la Tercera Divisió Nacional.

Les imatges del partit

FC Ascó

• Alineació:

• Sergi Fuertes, Socias, Munta (Argilaga 76'), Edu Vives, Jose Ramon ©, Artur Gòdia, del Moral (Eizaguirre 72'), Cristino, Virgili, Roca i Genís (Gerard Roigé 80')

CE Sabadell B

• Sergi, Parera, Noguera, Estellés, Pol Moreno (Campos 76'), Aitor, David, Aleix ©, Merino, Sandro (Burgos 80') i Pol Roigé (Cesc 68')

Àrbitres

• Principal:
    Pau Garcia Fuster

Assistents:
    Micael Elrich
    Jonathan Miguel Teruel

Han amonestat els locals Genís, Jose Ramon i Sergi Fuertes i el visitant Sandro.