FC Ascó 2 - 0 CD Masnou
Jornada 23 - 2016-01-31

Victòria balsàmica

Dos gols de Virgili i Guiu han donat els tres punts a un Ascó que allunya el descens però que es podria haver complicat el partit en el segon temps on el Masnou ha pogut empatar. Des de la jornada 9 l'Ascó no guanyava al Municipal d'Ascó.

Amb molt respecte per part de tots dos equips han començat els primers minuts de partit. Tot just fins que Guiu aconseguia centrar una pilota des de la dreta al segon pal, on Virgili controlava i creuava en excés la pilota en el minut 10'. Set minuts més tard, novament Guiu posava en dificultats al Masnou després de retallar en la frontal i engaltar un potent xut que Marc Priego enviava a córner amb una gran intervenció. L'Ascó es creixia per moments mentre que els visitants abusaven cada cop més del joc directe. Així doncs en el 23', era Munta qui engaltava un fort xut creuat des de la frontal que obligava novament a Marc Priego a refusar a córner amb una gran estirada. Just en el minut 29' s'avançaria l'Ascó fruit d'una gran combinació entre els seus dos davanters. Guiu enviava una pilota a l'espai dins l'àrea on apareixia Virgili tot sol per creuar la pilota al pal llarg i avançar a l'Ascó en el marcador. Ha pogut empatar dos minuts després el Masnou. Centrada des de la dreta per al remat lliure de marca de Adri Borredà que inexplicablement enviava per sobre del travesser amb tot a favor.

Diferent ha començat el segon temps. El Masnou, conscient que el resultat no li servia, ha sortit més endollat, fet que ha fet recular una mica a l'Ascó. No obstant, l'equip de Miguel Rubio ha treballat bé en defensa i poc a poc ha recuperat la possessió tot i que sense generar perill. El marcador curt ha fet creure al Masnou que en el 66' disposava d'una gran ocasió per empatar. Una pilota llarga deixava a Pol completament sol per encarar a Sergio López. El davanter del Masnou ha rematat però la pilota s'ha estavellat al cos del porter asconenc que s'ha fet gran per tapar la porteria i evitar el 1-1. Ha pogut sentenciar l'Ascó en el 74'. Virgili pentinava una pilota dins l'àrea per la internada de Guiu que s'enduia la pilota i davant Marc Priego provava la vaselina que el porter del Masnou salvava amb la punta dels dits per evitar el gol de l'Ascó. Tots dos conjunts podrien haver mogut el marcador en el segon temps, però se'ns dubte, l'acció més clara arribaria en el 80' amb un impressionant xut de Matamala des de més de 30 metres que s'enverinava i picava a l'escaire esquerra de la porteria de Sergio López. La incertesa s'ha mantingut posteriorment ja que la pilota s'ha passejat per davant la línia de gol però finalment acabaria sortint per la línia de banda. Semblava que l'Ascó ho passaria malament en els últims minuts per mantenir el resultat, però en el 86' arribaria el segon gol de la tranquilitat. Gerard Roigé robava una pilota en la zona de creació del Masnou i enviava llarg per a Virgili, que trepitjava àrea i esperava a l'arribada de Guiu, que a pesar del control, aconseguia creuar la pilota davant l'oposició de dos defensors i el porter visitants anotant el que és el seu segon gol amb l'Ascó.

El conjunt de Miguel Rubio tornar a guanyar després de fer-ho per últim cop a Sant Andreu, com a visitant, i des de la Jornada 9 contra el Terrassa al Municipal asconenc. Després del bon empat aconseguit la setmana passada a Gavà, aquesta victòria allunya el descens i deixa entreveure una clara millora en l'equip tot i les baixes per lesió que fa temps que pateix la plantilla.

Les imatges del partit

FC Ascó

• Alineació:

• Sergio López, Edu Vives ©, Munta (de Nova 62'), Socías, Massana, Àrtur Gòdia, Gerard Roigé, Cristino, Virgili, Guiu (Roger 88') i Bertomeu (Pau Ripoll 45')