F.C. ASCÓ B 2 - 1 C.F. EBRE ESCOLA
Jornada 2 - 25/09/2017

F.C. ASCÓ B 2 - C.F. EBRE ESCOLA 1

Partit on ha faltat fluïdesa a l'equip local, però l'Ascó ho ha intentat durant els 90 minuts.

Partit disputat el 24 de setembre a les 16:30 h, el filial asconenc ha iniciat el matx amb falta d'intensitat i concentració, El partit ha estat travat durant els 90 minuts, l'Ebre Escola ha jugat tancat al darrera,.intentant reduir espais durant tot el partit i sortint a la contra.
Amb una d'aquestes contres, conduïda per banda dreta, aquesta acabava amb una centrada al primer pal on el davanter rival rematava i aconsegueix batre al porter local Gallego, era el minut 6.
Es complicava el partit per als locals, ja que L'Ebre Escola encara es replegava més i l'Ascó estava obligat a remuntar.

L'Ascó ha intentat buscar la porteria rival, però li ha faltat fluïdesa, per aconseguir trenar alguna bona jugada.
Al minut 27 Roger aconseguia el gol de l'empat de l'Ascó després d'una bona combinació entre Hèctor i Ricard. El gol no ha suposat cap canvi en la forma de jugar de l'Ebre Escola que ha continuat esperant a l'Ascó al darrere. Al minut 40 Gordo marcaria el segon gol de l'Ascó aprofitant un servei de banda. Així s'arribava al descans del partit.
A la segona meitat l'Ascó ho ha seguit intentant i ha disposat de bones oportunitats per ampliar el marcador, tot i que el partit ha continuat travat.
En resumen en aquest partit ha faltat fluïdesa a l'equip local, però l'Ascó ho ha intentat durant els 90 minuts, davant d'un equip que acumulava fins a 10 jugadors darrere de la pilota. Per tant, tres punts molt importants que fan que el filial sigui colíder de la classificació amb Tivenys i Deltebre.