F.C. ASCÓ 0 - 0 C.F. GAVA
Jornada 12 - 29/10/2017

F.C. ASCÓ 0 - C.F. GAVA 0

L'Ascó empata a 0 gols amb un Gavà que es va tancar enrere.

L'Ascó empata a 0 gols amb un Gavà que es va tancar enrere, i l'únic equip que va intentar jugar vans ser els locals. L'àrbitre va permetre les contínues pèrdues de temps dels visitants.
Davant la setmana que comença, en què és jugaran tres partits, Castillejo, ja va començar a fer rotacions, per dosificar als jugadors.
Els primers minuts, van ser amb el guió previsible, un Ascó portant el pes del partit i el Gavà ben tancat al darrer buscant la contra. Un Ascó que li costava amb paciència, intentant no perdre la pilota i buscant algun forat per crear perill. Ho intenta Riki per banda dreta al m'9, però treu la defensa la seva centrada. Els visitants intenten crear jugades, però de moment no arriben amb perill. Al 28, una falta que llença Artur a la frontal, s'estavella a la tanca.
L'Ascó ho continua intentant, i els visitants s'estiren una mica però sense massa convicció. Al 34 Artur remata de cap, una sacada de corner que treu el porter com pot, fins ara l'ocasió més clara de la primera meitat. La millor ocasió dels visitants va arribar al m' 42 en un xut de lluny que Sergio López treu a corner magistralment. Una primera part amb poc futbol, un Ascó intentant-ho per banda i un Gavà tancat al darrera buscant la contra. Ocasions, una clara per cada equip.

Ja de cara a la segona part, Castillejo dona entrada a Cheikh en el lloc d'Enric Bernat que havia vist la groga, i posa més llenya al foc en atac. En els primers instants el Gavà intenta fer pressió a la sortida de la pilota de l'Ascó, sense èxit. Sembla que els locals comencen a arribar amb més facilitat a porta, però el gol no arriba. Cada cop els de Castillejo són més a prop del gol, però sempre es troben a algú dins l'àrea que evita la rematada. Al m' 63 Artur rep fora l'àrea, però el porter atura sense problemes. L'Ascó ho continua intentant per tots els costats, busca la victòria, insistentment però amb paciència.
Al m' 74 treu una falta perillosa i envia a corner, que en la sacada Cheikh remata de cap a les mans del porter. L'Ascó té tancat a l'àrea al rival, que no para de perdre temps, i el gol que segueix sense arribar. El tècnic visitant, encara posa més gent en defensa, en treure al 80 un central i marxa un davanter. En els últims minuts de partit l'Ascó continua arriban, però sembla que si no és a pilota parada, en una jugada d'estratègia, serà impossible marcar. El Gavà continua perdent temps, davant la passivitat arbitral al final repartiment de punts, on només l'Ascó va intentar jugar al futbol.

Àrbitres

  • POL GODIA SOLE
    MIGUEL MARTINEZ BAENA
    ALBERT MANRIQUE TOMAS


F.C. ASCÓ

  • Alineació:

  • 1, SERGIO LOPEZ
    3, DANI ARGILAGA
    4, SEBASTIAN YAQUE
    6, HECTOR RODRIGUEZ
    7, VICTOR BERTOMEU
    8, ARTUR GODIA
    9, SERGI MORENO
    11, ENRIC BERNAT
    17, DAVID SILVA
    20, RICARD DE ANTONIO
    21, HECTOR GARCIA
  • Banqueta:

  • 13, EUDALD BRULL
    5, JOSEP RAMON TORRES
    10, JUAN ANTONIO OSADO
    22, JOAN ROCA
    25, CHEIKH SAAD
  • Canvis:

  • 46, ENRIC BERNAT per CHEIKH SAAD
    70, HECTOR GARCIA per JUAN ANTONIO OSADO
    85, DAVID SILVA per JOAN ROCA
  • Gols:

C.F. GAVA

  • Alineació:

  • 1, POL BUSQUETS
    2, XAVIER SALINAS
    3, MARC RODERGAS
    4, JADIR CIRERA
    5, XAVIER LIEBANAS
    6, MARCOS LOPEZ
    7, SERGI CABALLERO
    8, JOSE LUIS BUZZO
    9, DANIEL MUELA
    10, ALEX KYEREMEH
  • Banqueta:

  • 13, DANIEL PEREZ
    12, JUAN ESTEBAN GOMEZ
    14, ADRIAN GARCIA
    15, GUILLERMO BARCENA
    16, DIEGO RODRIGUEZ
  • Canvis:

  • 68, SEBASTIAN YAQUE per ADRIAN GARCIA
    77, DANIEL MUELA per JUAN ESTEBAN GOMEZ
    89, SERGI CABALLERO per GUILLERMO BARCENA
  • Gols:


Les imatges del partit

Sponsors