U.E RAPITENCA 2 - 2 INFANTIL B
Jornada 12 - 17/01/2018

U.E. RAPITENCA 2 - INFANTIL B 2

Gran primera part de l'Ascó amb un domini total del joc i moltes oportunitats.

Gran primera part de l'Ascó amb un domini total del joc i moltes oportunitats. Gràcies als gols d'Andreu i Xàquin ens vam col·locar amb 0-2 al marcador, i amb múltiples oportunitats d'augmentar la diferència. Malauradament, abans del descans, en una sèrie de mals rebutjos en un corner, la Rapitenca va fer l'1-2 amb el que s'arribaria al descans.

La segona part va tenir més presència dels locals i van sortir amb molta intensitat, amb el que van aconseguir empatar en una mala jugada amb un parell d'errors de l'Ascó. Amb oportunitats per fer el tercer gol qualsevol dels dos equips, s'arribava al final del partit amb una oportunitat claríssima per a cada equip, amb el que es va viure un final d'infart. Finalment, no es va moure el resultat de 2-2 i el partit acabava amb empat.