F.C. ASCÓ 1 - 1 U.E SANT ANDREU
Jornada 24 - 04/02/2018

F.C. ASCÓ 1 - U.E. SANT ANDREU 1

L'Ascó acaba empatant amb el Sant Andreu, en un partit amb poques ocasions de gol.

Dos grans equips que ho van donar tot per aconseguir la victòria.
Els primers minuts van ser pels visitants, que van tenir una ocasió de Carroza, que Eudald va treure; posteriorment van tenir dos xuts que van marxar fora sense perill. A poc a poc l'Ascó es va fer amb el control de la pilota, i el domini era local, cada cop més a prop de l'àrea, i al 19 Cheikh, es planta davant el porter, i quan semblava que anava a xutar li passa a Guiu, que també sol, no perdóna,i marca l'1-0.
Eren els minuts locals, Artur a la sacada d'un corner, envia fora, tres minuts més tard, Guiu l'envia al travesser. Cheikh es va convertir en protagonista en la primera part, ja que l'àrbitre qualsevol jugada amb un rival, sempre li xiulaven falta, aquesta queixa, li va dir a l'àrbitre al descans Castillejo que li va costar la groga. Molt cansats de veure actuacions arbitrals, que en contra dels asconencs xiulen, i les mateixes a favor no xiulen res. O a la mínima que protesten jugadors o cos tècnic xiulen groga i veus als tècnics contraris protestar i no passa res. No s'excusa l'empat, però ja comença a cansar, d'aquestos fets.

A la represa, els visitants es van estirar, i van portar més el control del partit. Josu al 49, va xutar molt desviat. Al 3 Bertomeu de falta la va enviar fora. A mesura que anava passant el partit els visitants apretaven més, per contra l'Ascó ben col·locat defensava bé. Però al 77 Josu centra rasa al segon pal, i tot i l'arribada de Pato, Kuku marca l'empat.
Al 86 Pato va veure la segona groga i els locals es van quedar amb 10, cosa que va aprofitar el Sant Andreu per intensificar el seu domini amb arribades, però els de Castillejo van saber defensar. L'ensurt va arribar quan en temps de descompte, Òscar va tenir una ocasió molt clara, però pels interessos de l'Ascó va sortir desviada.

Al final, resultat just amb dos equips que van lluitar, amb arribades a les àrees, però poques ocasions clares de gol, i un resultat que no satisfà a ningú, per la lluita per estar al play-off.

Al final repartiment de punts, en un partit marcat per l'intensa pluja. Ara toca preparar el proper Compromís al camp de l'Horta.