F.C. ASCÓ 0 - 1 F.C. TERRASSA
Jornada 30 - 18/03/2018

F.C. ASCÓ 0 - F.C. TERRASSA 1

Mala sort en una segona part en diverses ocasions clares.

Parlar de mala sort és poc per resumir el partit entre l'Ascó i el Terrassa, en què els visitants s'han imposat per la mínima, en un gol de Civil, davant les nombroses ocasions que va tenir l'Ascó, no només per empatar, sinó, per emportar-se els 3 punts, però els visitants molt efectius es van emportar els 3 punts.

La situació és més complicada, però els de Castillejo continuen depenent d'ells, i ara són a 3 punts de la zona de play-off. La veritat es que els asconencs van fer un bon partit davant un gran rival, i els jugadors ho van deixar tot, per com a mínim aconseguir l'empat.

La primera part va estar igualada amb dominis alternatius, l'Ascó buscava per banda la complicitat dels davanters, però sense perill. El Terrassa ho va provar també, i a la segona aproximació, una pilota que treu un defensa asconenc, rebota en un company i Civil lliure de marcatge, xuta i va marcar l'únic gol que es va veure al municipal. Gerro d'aigua freda pels locals que no van cedir espais, i es van refer ràpid. L'Ascó ho provava, igual que el Terrassa, que va fer una bona primera part.

A la represa tot va canviar, l'Ascó va sortir per totes, jugant-se pràcticament la segona part al camp dels visitants, amb ocasions clares, però que no hi havia manera de transformar, més de 15 corners a favor, continues arribades a banda a punt de rematar, però ni els rebots van estar a favor de l'Ascó.

Els visitants van tenir alguna aproximació a la contra, però és que el resum de la segona part es va veure un Ascó, potser el partit on ha tingut més ocasions, per marcar, però no hi va haver manera, i fa que és de la ribera perdin una bona ocasió per apropar-se al play-off.

A l'acabar el partit Castillejo va dir que" crec que hem sigut en el còmput general millors, una primera part igualada, en què hem tingut la mala sort que ens marquen en una jugada on treiem i ens rebota en un jugador nostre, i es queda morta, i la segona part que ha estat totalment nostra, hem tingut 4 o 5 jugadors clares, per marcar, però als jugadors no se'l's pot dir res, ho han fet tot per guanyar, però no hem tingut l'encert"

Castillejo també va dir que" no sé que ens passa a casa, que no acabem de guanyar, no ho fem des de novembre, però marxo content dels meus jugadors, perquè ho han donat tot, ara toca anar a Gavà i rebre a l'Europa, i si volem marxar tranquils, a les mini vacances s'han de guanyar els dos partits"

Per la seva banda l'entrenador visitant, Cristian García va dir que" ha estat un partit amb dos grans equips, crec que la primera part, hem estat millor, i a la segona ells han dominat més amb el seu futbol directe, tenen grans jugadors, i és normal que nosaltres a la segona part, quan guanyes per la mínima, tens por a perdre el que has guanyat, l'Ascó ho dóna tot, he perdut el nombre de corners que ens han tirat, han tingut unes quantes ocasions, aquesta categoria és molt igualada, i al final es resolen els partits per petits detalls".La nota negativa va estar en la lesió que es va fer el capità Alex Fernandez al minut 29, que va haver de ser substituït.

Tot i la derrota, L'Ascó no es dóna per vençut, té opcions, i ho donarà tot per al final de temporada estar entre els 4 primers.

Àrbitres

  • PAU GARCIA
    JESUS GIMENO
    BERNAT PEDROL



F.C. ASCÓ

  • Alineació:

  • 13, EUDALD BRULL
    2, PATO ALVAREZ
    5, JOSE RAMON TORRES
    6, HECTOR RODRIGUEZ
    8, ARTUR GODIA
    9, SERGI MORENO
    17, DAVID SILVA
    18, ROGER ESCRIVA
    19, ANDREU GUIU
    23, SERGI MASQUE
    25, CHEIKH SAAD
  • Banqueta:

  • 1, SERGIO LOPEZ
    3, DANIEL ARGILAGA
    4, ENRIC SOCIAS
    11, ENRIC BERNAT
    21, HECTOR GARRIDO
  • Canvis:

  • 59, ROGER ESCRIVA per DANI ARGILAGA
    59, SERGI MASQUE per HECTOR GARCIA
    79, DAVID SILVA per ENRIC BERNAT
  • Gols:

F.C. TERRASSA

  • Alineació:

  • 13, JOSE ORTEGA
    3, DAVID LOPEZ
    5, SERGI VALLS
    6, CARLOS GUZMAN
    8, ALEX FERNANDEZ
    11, ALEX GUTIERREZ
    12 , XAVIER CIVIT
    17, JOAN PALLAS
    19, JORGE CARREON
    21, SERGIO PASTELLS
    22, NILS PUCHADES
  • Banqueta:

  • 1, ORIOL VIVES
    2, DANIEL SANCHEZ
    14, DAISUKE UEMURE
    16, JONATHAN FERREIRA
    20, CARLOS MARTINEZ
  • Canvis:

  • 29, ALEX FERNANDEZ per JONATHAN FERREIRA
    72, XAVIER CIVIL per CARLOS MARTINEZ
    87, JORGE CARREON per DANIEL SANCHEZ
  • Gols:

  • 19, XAVIER CIVIL

Les imatges del partit

Sponsors