DANI PUJOL
11/01/2018

DANI PUJOL

Dani Pujol, ex de l'Europa, ha firmat aquest dijous com a nou jugador del FC ASCÓ.



Un reforç de qualitat de cara a la segona part de la lliga, on els asconencs esperen mantenir la bona línia de la primera volta. Un jugador polivalent, on Castillejo podrà utilitzar-lo en diferents posicions, al màxim nivell. El nou jugador de l'Ascó de 25 anys ha jugat a banda de l'Europa, al Terrassa, Castelló, Lleida Esportiu entre d'altres.

El president de l'entitat de la Ribera d'Ebre Andreu Muñoz, comenta que" és un jugador que ja teníem informes d'ell a través de Castillejo, i amb la baixa d'Osado, hem tingut l'oportunitat de fitxar a Dani, i ha anat tot molt bé, I l'acord ha estat molt ràpid. l' intenció és aprofitar la seva qualitat des de ja, i veure si podem mantenir la posició que estem ara dins del play-off".

Per la seva banda el jugador Dani Pujol explica que" el Dani que es veurà és el que s'ha vist, una persona treballadora, i sempre intentant sumar a l'equip, no em considero individualista, i busco ser solidari i comprometre'm amb els objectius que vinguin"

Dani explica que el fet de poder fitxar per l'Ascó ha estat gràcies a que per motius de treball, no puc seguir vivint a Barcelona, i ja des del primer moment, la meva idea és posar-me en contacte amb l'Ascó, és un gran club i per això he pres aquesta decisió".

Sobre la seva polivalència, Dani comenta que" la posició on mes còmode em trobo és d'extrem dret, migcampista, i últimament he jugat de lateral dret, no tinc problema per jugar a cama canviada, i tema bandes, en qualsevol posició em sento molt còmode. Vinc a assumir el paper que em toqui a cada moment".

El nou jugador de l'Ascó podria debutar alguns minuts en el partit de diumenge, on l'Ascó rep al líder Espanyol B.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors