El passat divendres 9 de Març , el jugador de l'Ascó Dani Pujol, va passar per quiròfan
13/03/2018

El passat divendres 9 de Març , el jugador de l'Ascó Dani Pujol, va passar per quiròfan

L'operació ha estat tot un èxit

El passat divendres 9 de Març , el jugador de l'Ascó Dani Pujol, va passar per quiròfan, pel trencament creuat anterior, que es va fer, el dia de l'Espanyol. L'operació ha estat tot un èxit, i ara toca el compte enrere, per tornar als camps de futbol, tot i que la recuperació serà de mesos.

Recordem que Dani Pujol, va arribar a l'Ascó al mercat d'hivern, provinent de l'Europa, i el seu debut amb l'equip de la ribera no podia començar amb més mala sort, ja que al poc de sortir al camp, es va fer la lesió, que va haver de ser traslladat a l'hospital, ja que de seguida es va veure que la lesió era greu. Cares llargues de tothom, que va eclipsar el resultat.

El caràcter alegre i optimista de Dani Pujol, segur que farà molt de cara a la recuperació. De fet diumenge ja va marxar cap a casa i ja va començar a fer exercicis. Hem pogut parlar amb ell i ens ha dit el següent;

Pregunta: Com ha anat l'operació?

Dani; ha anat molt bé, creia que és faria més dur, però tant des de els professionals de l'hospital, els Companys, i els amics se m'ha fet curt. Quant a l'operació, primer em van col·locar unes càmeres per veure exacte la lesió, després ja van arreglar el lligament, i a l'acabar el metge, em va dir que havia sortit tot molt bé.

P: i a partir d'ara quins passos has de seguir"

D: al dia següent a l'operació va venir la fissió, i vaig començar a fer una sèrie d'exercicis, fins dimecres, on si tot va bé hem trauran el guix, però de moment el que faig ara he, va molt bé i no hem fa gens de mal, i l'altre dimecres està previst que treguin els punts.

P: Suposo que no vols plantejar-te un termini, en tornar a jugar?

D: he parlat amb companys que han passat la mateixa lesió, tots m'han recomanat el mateix, que no perdi cap dia de fer la recuperació, que jo fiqui el que estigui en les meves mans perquè al cap i a la fi, els terminis són els que són, i que es faci més curt o més llarg dependrà de com respongui el genoll, això està entre 6 i 8 mesos, si son sis millor, i si són vuit m'hauré d'aguantar per tornar a córrer.

P: El bo, és que no has perdut la teva alegria i les ganes de tornar?

D: sí que és cert que el dia que hem vaig lesionar hem va fer moltíssima ràbia, però les sensacions que tinc, no sé si perquè de cap ho estic porta'n millor, però em sento molt motivat d'afrontar la recuperació, i tornar més fort que abans

P: i a més amb l'animació mútua que us feu amb els companys, això és positiu.

D: la veritat és que el grup que hi ha a l'Ascó és una passada, m'agrada anar a veure'l's jugar a casa, donar's ànims, però la veritat hem sento molt arropat per ells i pel club.

P: Ara ja després de l'operació ja veus la llum al final del túnel, no?

D: la veritat que el que no estava a les meves mans, com és l'operació ha estat un èxit, amb grans professionals, i a partir d'ara, ja està tot a les meves mans, no tinc intenció de descansar cap dia, ho he de fer per mi, i no penso parar"

Diumenge a casa amb el Terrassa, Dani Pujol, tornarà a veure en directe el patit amb els seus companys, una medicina anímica, tant per ell, com pes seus companys.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors