Curs MONITOR DE FUTBOL

 

PROPER CURS DE MONITORS DE FUTBOL :
RIBERA D’EBRE (
ASCÓ)


LLOC: Instal·lacions Municipals Ascó

 

PERÍODE: Setembre – Desembre del 2010 (a concretar)

DATES:  A concretar

HORARI:.  Dissabtes 5 hores

 

 

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les següents condicions:

 

-  Edat mínima: 16 anys, complerts en el moment de la inscripció.

- Presentar certificat mèdic d’aptitud per a la pràctica esportiva o fotocòpia de la llicència federativa vigent d’aquesta temporada.

 

Per a formalitzar la inscripció s’haurà de presentar:

 

-  El full d’inscripció complert acompanyat de la següent documentació:

 

* Fotocòpia del DNI

* Dues fotografies tamany carnet (no paper)

* Certificat Mèdic o fotocòpia de la llicència federativa

 

L’import d’aquest curs és de 210 € euros per alumne.

 

Caldrà fer constar el nom complert de la persona que es matricula i la seu del curs. Els menors de 18 anys, hauran d’adjuntar l’autorització paterna que apareixerà a la mateixa notícia d’informació de la inscripció.

 

 

RECONEIXEMENTS I CERTIFICACIONS

 

La Escuela Nacional de Entrenadores de la Real Federación Española de Futbol concedirà la certificació de “Monitor de Futbol Base” als alumnes que aprovin totes les assignatures del curs. El curs és presencial i l’assistència és obligatòria. L’alumne que no assisteixi com a mínim a un 75% de les classes lectives, teòriques i pràctiques de cada matèria, no podrà aconseguir la certificació. El tipus d’avaluació serà continuada i es realitzarà un examen final de cada assignatura.

Aquells alumnes que aprovin el curs i aconsegueixin la certificació de “Monitor de futbol Base” podran col·legiar-se com a “Monitors” a la Federació Catalana de Futbol i obtenir un reconeixement en forma de llicència que els permetrà responsabilitzar-se federativament d’equips que participin en competicions de primera divisió de cadets, infantils, alevins, benjamins i pre-benjamins.

 

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ ?

 

 

Els  curs es realitzarà sempre que hi hagi prou inscrits. Per saber la gent interessada en aquest curs, pots omplir el formulari que trobaràs a la web www.fcasco.com . I si tenim novetats al respecte te les farem arribar per correu electrònic.

 

 

 

Data màxim de matrícula : Divendres 03 de setembre.

 

·        Per fer la matrícula oficial heu d’emplenar totes les dades del formulari que a partir del 20 d’agost estarà donat d’alta a la web de la Federació Catalana de Futbol i efectuar el pagament del curs per internet.

 

Per qualsevol dubte:       Paco Muñoz:  691.54.85.50

                                        Albert Viñas:  630.47.18.94

 


 
< Anterior   Següent >

PATROCINADORS