Josep Martinez, Nil Nogues, Nacho Aroca, Genís Pena, Jordi Cedó, Albert Vidal, Pere
Martinez, Sergi Vila, Marc Alis, Ernest Rosell, Pau Muñoz. Ricard Giné, Joaquim Vila,

0-3 minut 54 Marc Alis
0-4 minut 80 Marc Alis
0-5 minut 90 Xavier Perez

CRÒNICA:
Primer partit de la temporada el jugat aquest diumenge , contra l’Atlas (partit històric, doncs es la primera vegada que juguen en futbol base aquest equip integrat totalment per immigrants estrangers) .

Havia una mica d’incertesa, doncs es un equip nou i no teníem cap referència al respecte, només sabíem que era un equip fort i correós, però tècnicament bastant fluix. El partit ha començat dominat per l’ascó, però sense gaire criteri, doncs volíem fer les coses de presa que no és el mateix que fer-les ràpides, anàvem una mica accelerats però fallàvem tàcticament i els pases sense criteri, tot i així al minut 20, gol de Pau que rematava una falta executada per Pere. Seguíem atacant i el 0-2 va arribar amb un bon pase de Nacho al espai que de vaselina executava un altre cop Pau, al minut 43, fi de la
primera part on el millor és el resultat positiu de 0-2.

A la segona part vam sortir millor col·locats, i més ficats en el partit, durant uns 20 minuts es va jugar prou bé, tocant, obrint bandes i jugant amb pocs tocs.
Al minut 54, gol de Marc a passe de l´Ernest, era el 0-3,vam seguir dominant el partit i al minut 80 el 0-4 també de Marc amb passada de Bova, i als últims instants el 0-5 obra de Xavier aprofitant un malt refús de la defensa de l ´Atlas. El millor del partit, el resultat positiu de 0-5, sense encaixar cap gol i minuts esporàdics en el que es va veure que els nostres juvenils saben jugar a futbol, tot i que va ser contra un equip bastant fluix, cosa que ha de fer-nos posar les piles per jugar contra equips de més nivell, com el proper partit que es juga contra l´Olímpic que es un molt bon equip.

Ànims juvenils i a pujar el nivell futbolístic, tot això amb més humilitat i treball en equip.