07/11/2011
Albert Viñas es destituït com a entrenador del FC Ascó
La Junta Directiva del FC Ascó ha decidit destituir a l'entrenador del primer equip Albert Viñas degut als resultats de l'equip durant les 9 primeres jornades de Lliga.
La directiva asconenca creu que aquests resultats no s'ajusten als objectius marcats en l'inici de la temporada i per aquest motiu s'ha decidit dur a terme un canvi en la banqueta per intentar millorar la situació esportiva de l'equip.

El club anunciarà en les properes hores el substitut a la banqueta que s'haurà de fer càrrec de l'equip a partir d'aquesta mateixa setmana per tal de preparar el partit del proper diumenge a Olesa de Montserrat amb les millors condicions possibles.

D'altra banda el club vol agrair la seva funció com a entrenador a Albert Viñas així com al seu cos tècnic per acceptar el repte de fer-se càrrec de l'equip durant el més de Juny en una època complicada per l'equip després de perdre la categoria de Tercera Divisió. Així també el club agraeix i valora la gran tasca duta a terme per Albert Viñas com a col·laborador del club durant els últims 5 anys i d'ara en endavant li desitja els millors èxits esportius i personals.


Notícia vista 533 vegades