F.C. ASCÓ, C 4 - 9 PERELLO, C.E.
Jornada 11 - 2015-01-14

Mal partit de l'Alevi C.

L'excés de confiança i la falta de treball i intensitat van fer que el partit es decantés al cantó del CF Perelló.

El Perelló es presentava com un equip assequible per a nosaltres, perquè es troben també per la zona baixa i tan sols ens separaven 3 punts de diferència a la classificació.

El fet de veure a aquest rival com un equip de la mateixa talla que la nostra i fins i tot de veure'l com un equip fàcil va resultar totalment perjudicial per nosaltres. Vam crear-nos un excés de confiança que vam acabar pagant a l'hora de la veritat, i ens vam quedar sorpresos al veure que aquell equip no era el que esperàvem veure.

El marcador no va tardar gaire a obrir-se, i ho va fer l'equip visitant al minut 3. Nelson va respondre fent l'empat de falta directa al minut 7, però l'alegria va durar poc, per què al cap de dos minuts el Perelló va tornar a ampliar diferències.

A la segona part, el conjunt rival es va mostrar molt superior, amb una gran intensitat que contrastava amb la falta de força i treball per part nostra, i així es va poder veure amb el parcial de 0-4 que van aconseguir tan sols al segon quart.

Les dues últimes parts van ser molt diferents. Vam aixecar el cap i vam començar a lluitar. Ja era una mica tard per aixecar el partit, però vam ser capaços de maquillar una mica el resultat i el pobre joc que havíem fet durant les dues primeres parts.
Fou a les acaballes del partit quan van arribar els gols asconencs, amb un gol de Thomas i dos gols més per part de Nelson, que completava així el hat-trick.

L'excés de confiança i la falta de treball i intensitat són possiblement els dos errors més importants que vam cometre, i sabent on hem fallat, aprofitarem per aprendre'n i ser capaços de corregir-ho de cara la jornada següent, on sortirem, com sempre, a buscar els tres punts.