Chin�, Socias, Gabernet, Edu Vives, Jose Ramon ©, Artur G�dia, Gerard Roca, Cristino, Eizaguirre, Virgili i Argilaga img Pinillos, Arkaitz, Laencina, Ledo ©, Manu Rubio, Alberto, Mario Le�n, Dominguez, Pe�a, I�igo i Jaime
arbitre 5 arbitre 0
img Assistents:
David Ortega Mart�nez
Jose Miguel Carballa Mi�ana

90' Queda eliminat l'Asc�. No obstant, enhorabona a l'equip per la grandiosa i hist�rica temporada ! La propera temporada m�s i millor !!
90' Guanya el Logro��s als penals 4-5.
90' Final de la pr�rroga. Anem a penals.
img 90' 116' Dominguez per Cesar �ltim canvi
90' Cinc minutets pel final. Aniriem als penals.
img 90' 114' replica Alberto amb una jugada practicament id�ntica a l'anterior
img 90' 112' Virgili foraaaaa !! xut de rosca des de la frontal molt a prop de l'escaire
90' 112' busca amb el que li queda l'Asc� el gol. El Logro��s vol arribar als penals
90' Comen�a el segon temps !
90' Final del primer temps de la pr�rroga
img 90' 105' La pica per sobre la barrera Gerard Roig� i apinillos molt atent s'avan�a a Virgili que buscava el segon !!
90' 104' falta perillosa en la frontal de Logro��s
img 90' 101' marxa Eizaguirre i entra Taranilla
90' 100' molt cansats els dos equips. Poc joc en el extra.
img 90' 96' Groga a Candelas
90' Eizaguirre desde lluny massa alt !!
90' Comen�a la pr�rroga !!
90' Final dels 90' anem a la pr�rroga !
img 90' Pinillos un altre coooop !! Salva la gran centrada al segon pal de Eizaguirre !!
90' Tres d'afegit
88' S'encamina a la pr�rroga el partit. L'Asc� vol, el Logro��s es conforma
img 84' Remat des de la frontal de Roca foraaaa !!
img 84' Pinillos a corneeeer !! Remat de cap de Virgili en falta lateral !!
img 77' Marxa Gabernet i entra Gerard Roig�
76' Busca el segon l'Asc� !!
73' Ara mateix el partit aniria a la pr�rroga
73' Brutal la grada del Municipal animant l'equip !!
72' Xut des de la frontal de Mario Villar que la clava lluny de l'abast de Chin� al fons de la xarxa
img 71' Gooooooooool del SD Logro��s !!! (1 - 1)
70' Es palpa tensi� en l'ambient
img 69' Groga a Laencina
img 68' Groga a Mario Le�n
img 64' Marxa I�igo i entra Candelas
img 62' Marxa Jaime i entra Mario Villar al Logro��s
img 61' Marxa Argilaga i entra Galceran
img 59' Deixada de tal� de Cristino i remat d'Argilaga foraaaaa !!!!
58' Agafa aire l'Asc� despr�s d'uns minuts complicats.
img 54' I�igo foraaa !! Centrada des de l'esquerra al primer pal on remata el davanter de Logro�o foraaa !
img 53' Remata ��igo davant la sortida de Chin� i la pilota surt per sobre del travesser !!! Primera acci� de perill dels visitants.
50' Apreten les dents els visitants en busca de l'empat
img 49' Pinillos li treu del cap a Virgili !! Que b� l'havia posat Cristino !!
45' Comen�a la segona part !!
45' Final de la primera part. Temps de descans.
img 44' Jose Ramon (Asc�)
img 44' Gol anulat a Virgili !!! Xut des de la frontal de Edu Vives que queda mort i que envia al fons de la xarxa Virgili massa avan�at segon els linier !!
img 42' Eizaguirre foraaaa !! Busca la vaselina des de molt lluny que surt fregant el travesser !!!
38' Recordeu que el 1-1 de l'anada ja donava avantatge a l'Asc�. Tot i aix�, un sol gol dels visitants enviaria el partit a la pr�rroga.
37' Corner en curt de Cristino per a Virgili que es gira i la posa al segon pal on Eizaguirre l'envia al fons de la xarxa !!!!!
img 36' Gooooooooool del FC Asc� !!! (1 - 0)
img 33' Ledo (SD Logro��s)
27' Poc vist�s en quan a ocasions el partit. Domini fins a tres quarts del Logro��s que no trepitja l'�rea i busca la contra l'Asc� fins al moment una mica precipitat.
17' Tenen la possessi� els de La Rioja. Tot i aix�, for�a tranquil Chin�.
9' Partit disputat i sense un clar dominador.
img 4' Pinillos salva el primeeeer !! Centrada de Cristino que pica en un defensor i que el porter visitant refusa a corner amb una gran m� !!
0' Comen�a el partit !!
0' Insistim en que l'ambient�s ara mateix al Municipal �s extraordinari. M�s de 100 aficionats del Logro��s a la grada als que donem un c�lida benvinguda.
0' Cel enuvolat sobre el Municipal. Algunes gotes d'aigua per� res destacable. Esperem que respecti el temps el partit.
0' Surt el Logro��s a escalfar. En breu ho far� el conjunt de Miguel Rubio.
0' Podeu comentar per twitter amb el hashtag #seguimsomiant
0' Recordeu que tamb� podeu seguir els nostres comentaris pel nostre twitter oficial @fc_asco
0' Alineacions confirmades per tots dos equips.
0' S'espera un ple fins a la bandera del Municipal asconenc en un partit novament hist�ric pel FC Asc�.
0' Ambient�s de futbol a la Ribera d'Ebre en aquest partit de tornada de les semifinals del Play Off d'ascens a Segona B
0' Mooooolt bona tarda des del Municipal d'Asc� !!