CF Peralada 2 - 4 FC Ascó
Jornada 34 - 2015-04-19

Bon viatge Ascó !

Importantíssima victòria de l'Ascó en el desplaçament més llarg de l'any. Els locals s'han avançat en el primer minut però Eizaguirre, amb dedicació especial, i Genís han donat la volta al marcador. El Peralada ha empatat en el segon temps però dos gols més en el descompte d'Argilaga i Virgili han completat un dels millors partits de la temporada per un Ascó que pot certificar el Play Off la propera setmana.

Jordi Cruz aprofitant una pilota a l'esquena de la defensa en els primers segons de partit posava per endavant al Peralada després de superar a Sergi Fuertes. Tot i que els locals han estat molt forts durants els primers 5 minuts de partit, poc li ha costat a l'Ascó fer-se amb el comandament d'un partit on ha estat molt superior durant molts minuts. Genís en el 8' avisava amb un xut des de dins l'àrea després d'un maravellós retall per superar a dos defensors i novament en el 10' Genís engaltava un xut massa creuat després d'una passada de Cristino. No ha trigat molt més en empatar l'Ascó. En el minut 12' Genís, que ha estat un autèntic maldecap pels locals, montava un ràpid contracop que finalitzava assistint al punt de penal a Eizaguirre que superava amb un xut entre les cames a Toni per fer el 1-1 que ha tingut una dedicatòria especial per la seva futura paternitat. En el 16' a punt ha estat de fer el segon Cristino amb un xut molt ajustat al pal de la porteria d'un Peralada que es veia completament superat pel conjunt asconenc. Tres ocasions més ha tingut l'Ascó a peus d'un Eizaguirre multiplicat en atac fins que en el 39' Eizaguirre assistia en banda esquerra a Genís que guanyava l'esquena al seu defensor, s'internava en l'àrea i enviava un inapelable xut a l'escaire del pal llarg aconseguint un autèntic golàs.

El segon temps ha començat com el primer. Els locals han aconseguit l'empat en una jugada precedida d'una falta sobre Gabernet que no ha assenyalat el col·legiat i que ha permès a Aleix arribar a l'àrea, i centrar al segon pal on Litus a plaer ha posat el 2-2. Tot i el gol, els locals no estaven gens còmodes sobre el terreny de joc i mostra d'això ha estat una gran ocasió de l'Ascó en el 60'. Paret dins l'àrea entre Edu Vives i Eizaguirre que el primer ha acabat en línia de fons amb una passada enrera que no ha conseguit rematar correctament Artur Gòdia en l'àrea petita i que ha acabat aturant Toni sota pals. Els locals han guanyat metres sobre el terreny de joc en el tram final del partit i Sergi Romero en el 71' ha posat la por al cos de l'Ascó amb una rematada en un corner que no trobava porteria. No ha acabat aquí el perill del Peralada, ja que en el 84' Sergi Fuertes salvava els mobles amb una espectacular aturada que ha desviat al travesser un impresionant xut llunyà de Aleix que a punt ha estat de suposar el gol de la victòria local. Ha sabut patir l'Ascó durant aquests minuts finals fins que en el primer minut del descompte, els locals rebutjaven una falta frontal al pic dret de l'àrea on ha aparegut Argilaga per engaltar un potent xut creuat que es convertia en el tercer gol asconenc. Els últims dos minuts el porter local ha buscat a la desesperada sumar efectius en atac per aprofitar les pilotes aturades fins que en el 94' Taranilla refusava la pilota en llarg per a que Virgili anotés sense oposició el quart i definitiu gol del partit.

Les imatges del partit

CF Peralada

• Alineació:

• Toni, Sergio Garcia, Pastor ©, Borja (Tidiane 50'), Sergi Romero, Alforcea (Mate 50'), Aleix (Chacón 84'), Cornellà, Coro, Cruz i Litus

FC Ascó

• Sergi Fuertes, Socias, Gabernet, Edu Vives, Jose Ramon © (Taranilla 65'), Artur Gòdia, Argilaga, Cristino, Eizaguirre, Roca (Virgili 82') i Genís (Gerard Roigé 90')

Àrbitres

• Principal:
    Bruno Montoro Ferreiro

Assistents:
    Víctor Orgaz Serran
    Alex Gomez Meneses

Han amonestat els locals Litus, Sergi Romero Mate i Toni, i als visitants Jose Ramon, Genís, Cristino i Socias