FC Ascó 3 - 1 CF Montanyesa
Jornada 35 - 2015-04-26

Victòria per la història

L'Ascó segella, a falta de tres jornades, la seva classificació per al Play Off d'ascens a 2ª B després de superar amb un de Eizaguirre i dos gols de Genís a una Montanyesa que ha aconseguit empatar en el segon temps i que no ha posat les coses gens fàcils. El conjunt de Miguel Rubio segueix líder a un punt de la Pobla de Mafumet.

El partit ha tingut una primera meitat amb poc ritme. Els primers 45 minuts s'han disputat sota un intens calor, fet que ha comportat que cap dels dos conjunts tingués la frescor suficient com per generar perill al seu rival. Tot i això, el conjunt de Miguel Rubio ha estat clarament superior al seu rival tot i no generar excessiu perill. No obstant, Genís en el 19' amb un xut que fregava el travesser i un xut de Gerard Roigé des de la frontal en el 33' que Tato ha refusat a corner, han estat les dues millors accions de l'Ascó fins que en el minut 42' Eizaguirre rematava de cap un corner en el primer pal que superava la mala sortida de Tato Burgada per avançar a l'Ascó en el marcador abans d'arribar al descans.

Molt més moguda ha estat la segona meitat. Començant pel temps, ja que ha començat a ploure sobre el Municipal asconenc de forma fina. En el minut 52' el col·legiat assenyalava el punt de penal després d'una caiguda de Genís dins l'àrea gran. Virgili ha estat l'encarregat d'executar la pena màxima, però Tato Burgada amb una gran aturada mantenia viva a una Montanyesa que no renunciava a treure alguna cosa positiva d'Ascó. Malament se li posaven les coses al conjunt d'Antonio Escudero quan en el minut 60' es quedava amb 10 homes per l'expulsió amb vermella directa de Uri després d'un cop de colze sobre Artur Gòdia. En el 69' molt a prop ha estat Genís de fer el segon en una centrada al segon pal que rematava de forma acrobàtica i que s'estavellava en el travesser. Tot i aquesta acció, l'Ascó no ha gestionat bé aquesta superioritat i ha vist com en el 71' Sergi Fuertes feia cauré a Pedro dins l'àrea el que li costava penal i expulsió. El mateix Pedro ha transformat la pena màxima deixant el marcador en 1-1 i amb 10 homes en tots dos conjunts a falta de menys de 20 minuts pel final. El gol en contra ha fet renèixer als homes de Miguel Rubio. En el 80' Eizaguirre posava una pilota a l'esquena de la defensa i Genís en velocitat s'enduia la pilota i a empentes i rodolons després d'un xoc amb Tato ha acabat fent el segon gol de l'Ascó. Tan sols 3 minuts després, jugada pràcticament calcada. En aquesta ocasió era Chiné des de la porteria qui assistia amb una llarguíssima passada a l'esquena que tornava a aprofitar Genís per controlar dins l'àrea i superar a Tato amb una gran vaselina que sentenciava el partit i donava la classificació matemàtica per al Play Off d'ascens a Segona Divisió B després de quedar-se a les portes durant la passada temporada.

Les imatges del partit

FC Ascó

• Alineació:

• Sergi Fuertes, Socias (Taranilla 69'), Argilaga, Edu Vives, Jose Ramon ©, Artur Gòdia, Virgili (Galcerán 75'), Gerard Roigé (Chiné 71'), Eizaguirre, Roca i Genís

CF Montanyesa

• Tato Burgada, Ferran, Dowi, Borges ©, Romano, Ruben, Toni Perez (Marc Esteban 45'), Uri, Fran (Pedro 45'), Roldán i Joshua (Grau 69')

Àrbitres

• Principal:
    David Congost Larrosa

Assistents:
    Pablo de la Iglesia Muñoz
    Marc Padrós Baciero

Han amonestat els locals Àrtur Gòdia, Roca i Socias i els visitants Joshua, Ferran, Marc Esteban i Borges.
    Ha expulsat al local Sergi Fuertes i al visitant Uri.