FC Ascó 0 - 1 FC Santfeliuenc
Jornada 38 - 2015-05-17

Pensant en el Play Off

Derrota per la mínima davant un Santfeliuenc pressionant pels descensos no compensats. Un únic gol de Cano en el 62' ha decidit un partit on Miguel Rubio ha donat descans a diversos jugadors i on l'Ascó s'ha mostrat superior però sense punteria. Demà sorteig esperant rival per la propera setmana.

Abans del partit, els del Baix Llobregat han fet el passadís al Campió després que l'Ascó aconseguís matemàticament el títol de Tercera Divisió la setmana passada a la Bòbila de Cerdanyola.

L'Ascó ha disposat de les dues primeres accions de perill. Galceran en el 6' caçava una pilota entre el porter i la defensa però no trobava porteria amb un remat massa forçat. Virgili tres minuts després tornava a posar en perill la porteria rival amb un remat de cap, després d'una centrada de Edu Vives, que sortia per sobre del travesser. Ha replicat el Santfeliuenc en el 14' amb una bona centrada de Eric que ha rematat de cap Cano, davant la sortida de Nogales, però que no ha trobat porteria. En línies generals, el conjunt asconenc era superior al seu rival. Els del Baix Llobregat, conscients que havien de puntuar per evitar els descensos no compensats s'han mostrat pressionants i en alguns moments espantats per les clares arribades del conjunt de Miguel Rubio. Una d'aquestes ha arribat en el minut 36' en una sacada de banda d'Argilaga per a Galceran en la línia de fons. El davanter asconenc ha aguantat la pilota prop del còrner i envoltat de tres contraris ha cedit dins l'àrea per la internada d'Argilaga, que guanyava línia de fons i enviava una centrada forta i rasa al segon pal que Faura ha enviat a còrner salvant al seu equip. Abans d'arribar al descans (42'), ha estat l'avui capità, Gerard Roigé, qui després d'una gran finta en la frontal ha finalitzat l'acció amb un xut amb rosca que s'ha perdut molt a prop de l'escaire de la porteria rival.

El Santfeliuenc ha disposat d'una clara acció de perill en el primer minut de la represa en una pilota a l'espai que deixava sol a Maldo davant Nogales però a la que arribava abans el jove porter asconenc per blocar la pilota. Ha contestat l'Ascó amb una gran jugada. Bona triangulació entre Gerard Roigé, Taranilla i Edu Vives que finalitzava aquest últim amb un intent de vaselina des de dins l'àrea que es perdia per sobre del travesser. Novament Virgili en el 56' ho provava amb un xut des de la frontal que es perdia per sobre del travesser. Al Santfeliuenc li costava molt generar perill, mentre que als homes de Miguel Rubio el que els hi faltava era punteria per finalitzar les accions, però tot i això, han estat els del Baix Llobregat els que s'han avançat en el marcador amb una passada interior que controlava Cano massa sol dins l'àrea i que rematava superant a Oscar Nogales per fer el que seria l'únic gol del partit en el minut 62'. Tot i que l'Ascó ha buscat l'empat fins al final del partit, el cap dels jugadors estava pensant en la propera setmana. Tampoc han ajudat les contínues pèrdues de temps del Santefliuenc que ha buscat assegurar el resultat a tota costa impedint que en els últims minuts es jugués amb comoditat. L'acció més clara en el tram final ha estat una gran centrada d'Artur Gòdia al segon pal que ha rematat Argilaga al travesser però que ha estat invalidada per fora de joc del jugador ebrenc.

L'Ascó finalitza el Campionat de Lliga amb 72 punts (record històric de l'equip) amb el títol a la butxaca i esperant rival per jugar el Play Off dels campions.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Nogales, Gabernet (Cristino 62'), Argilaga Edu Vives ©, Giribet, Artur Gòdia, Taranilla (Oriol 57'), Gerard Roigé, Virgili, Gerard Roca i Galcerán (Genís 75')

FC Santfeliuenc

  • Alineació:

  • Santi, Alberto, Faura, Ortiz Gerard Rovira, Tena, Maldo © (Quiles 76'), Toro, Cano (Pere 90'), Bolaños i Eric (Víctor 81')

Àrbitres

  • Principal:
    Pau Garcia Fuster

    Assistents:
    Sergio Manjon Villazala
    Marcos Fernandez Quintero

    Han amonestat els locals Giribet i Genís i els visitants Cano, Eric, i Víctor
Sponsors