FC Ascó 2 - 2 CD Morell
Jornada 19 - 2016-01-03

Derbi empatat

Un gol de l'ex asconenc David Sangrà en l'últim minut del descompte empata un partit on l'Ascó s'havia avançat en dos ocasions amb gols de Guiu, que debutava, i Socías. Tot i poder sentenciar en el segon temps, l'Ascó ha fet un pas enrere en els últims minuts i ha vist com la primera victòria de l'any s'escapava.

El partit començava de la millor forma possible. Just en el segon minut de partit, Munta enviava una pilota llarga per a Virgili, que guanyava l'esquena als centrals però que veia com Miki refusava el seu remat ras amb una gran aturada. El rebuig, pràcticament en la primera pilota que tocava, l'enviava al fons de la xarxa Guiu, anotant el primer gol de l'Ascó. L'Ascó ha defensat bé els minuts posteriors al gol i fins i tot podria haver fet el segon en el minut 17' en una centrada de Munta que rematava en el segon pal Bertomeu i que el porter Miki aturava en dos temps. El mateix porter visitant, sacava ràpid i sorprenia a la defensa asconenca que veia com el ràpid Saddik aconseguia endur-se la pilota i superar a Sergio López amb una bona vaselina que posava l'empat en el marcador en el minut 18'. Del possible 2-0 es passava al 1-1 en la primera acció de perill del Morell que fins al moment havia tingut moltes dificultats per trepitjar l'àrea asconenca. Amb les taules en el marcador, el partit s'ha igualat fins que en el 32', Socías rematava un córner al segon pal per enviar la pilota al fons de la xarxa amb un poderós cop de cap en el que res podia fer Miki. Gerard Roigé ha pogut fer el tercer en el 38' al rematar una bona centrada de Guiu, però la pilota ha sortit fregant el segon pal de la porteria del Morell. Pràcticament en el descompte, Roca provava un xut llunyà veient la posició avançada de Sergio López que veia com la pilota sortia fregant el travesser de la seva porteria.

Ja en la segona meitat, tots dos conjunts han disposat de bones accions de perill per moure el marcador. La primera d'elles en un remata des de fora de l'àrea de Bicho que enviava la pilota fregant l'escaire de la porteria de Sergio López en el minut 49'. L'Ascó en el 56' podria haver fet el tercer en una centrada de Guiu que tocava en un defensor i que es passejava per davant la porteria rival sortint fregant el segon pal on no ha arribat Virgili per enviar la pilota al fons de la xarxa. La pilota que havia acabat en córner, la rematava novament Jose Ramon enviant-la novament fregant al pal contrari. L'Ascó no patia angunies tret de jugades molt aïllades del conjunt de Pallarés. Els de Miguel Rubio semblaven controlar bé el partit i estar més a prop de fer el tercer gol en diverses ocasions. No obstant, en el 64', Angel feia una bona internada per banda esquerra i trepitjant àrea provava un potent xut que obligava a Sergio López a aturar en dos temps. Tan sols tres minuts després, Saddik podria haver empatat en una acció on aprofitava l'assistència de Roca però que el linier li assenyalava com a fora de joc. Després d'aquestes dues accions clares de perill, Virgili disposava en el 77' d'una immillorable acció de perill per fer el tercer. En primera instància rematava al primer pal dins l'àrea i veia com Miki amb el peu refusava, i en la mateixa acció, la pilota tornava al seus peus per rematar al pal contrari on Miki amb una gran estirada refusava amb la mà per evitar novament el tercer gol de l'Ascó. En els últims minuts, l'Ascó ha fet clarament una passa enrere, tot i que el Morell, atacava amb més cor que encert. Precisament això ha estat decisiu en el descompte, on Sangrà rematava de cap un córner des del punt de penal, Sergio López tocava la pilota, però aquesta acabava al fons de la xarxa establint el 2-2 definitiu en el marcador que l'ex jugador asconenc no ha volgut celebrar.