Santfeliuenc FC 1 - 0 FC Ascó
Jornada 26 - 2016-02-20

Un inici fatídic condemna a l'Ascó

El gol de Berlanga als 38 segons de partit condemna a un Ascó superior durant més de 80' minuts al seu rival. La gran actuació del porter local ha evitat que el conjunt asconenc tregues algun punt de les Grases.

No ha pogut començar pitjor el partit. En tan sols 38 segons el Santfeliuenc s'ha avançat en el marcador en una jugada on l'Ascó no ha estat atent. Una pilota llarga de Joserra, la controlava Berlanga en tres quarts de camp i amb una diagonal es plantava en la frontal on ha engaltat un potent xut que no ha pogut aturar Manolo i ha acabat al fons de la xarxa. Els locals han estat clarament superiors en els primers 10 minuts de partit fins que el conjunt de Miguel Rubio ha reaccionat i ha tancat al seu rival en camp contrari. Tot i el domini, el Santfeliuenc es trobava molt còmode defensant enrere i ha dificultat molt a l'Ascó trepitjar l'àrea rival. Així doncs, la primera acció de perill clara pel conjunt riberenc no arribaria fins el minut 29' en un xut des de la frontal que sortia fregant la base del pal de la porteria local. Poc a poc, l'Ascó ha anat incrementant el seu domini, i en els minuts previs al descans ha disposat de dues accions clares per aconseguir l'empat. En el 37' després d'una gran acció individual de Munta, la pilota acabava a l'espai en banda dreta per a Gallego, que un pel forçat rematava davant la sortida de Oliver que salvava el gol enviant la pilota a córner. Ja en el 44', novament Munta superava a dos rivals en la frontal provava el xut al pal llarg que Oliver refusava amb una bona aturada que permetia als locals anar al descans amb el marcador a favor.

Ja en el segon temps, la dinàmica ha seguit de forma similar. Bertomeu en el 50' finalitzava un bon contracop amb un xut creuat que Oliver amb la punta dels dits enviava a córner. Novament en el 56', era Edu Vives qui penjava una molt bona centrada des de la dreta per al remat clar de Bertomeu que sortia fregant l'escaire de la porteria local. A mesura que passaven els minuts, el domini asconenc s'ha anat incrementant i els locals han fet dues passes enrere per defensar practicament dins la seva pròpia àrea. Tot i això, les forçes s'han anat acabant en l'Ascó després d'un partit de molt desgast i en els minuts finals, els locals han respirat. Fregant el minut 90' l'Ascó disposaria d'una nova acció per aconseguir el gol de l'empat després d'una llarga jugada en l'àrea local que Artur Gòdia acabava rematant en la frontal i que Oliver amb una aturada salvadora refusava a córner per evitar l'empat. L'Ascó ha seguit creant perill en el descompte però ha estat Berlanga en l'última acció del partit qui podria haver fet el segon en un u contra u. Tot i això, Manolo ha efectuat una gran aturada però el col·legiat ha donat per finalitzat el partit immediatament després.

Les imatges del partit

Santfeliuenc FC

  • Alineació:

  • Oliver, Victor, Pere, Joserra ©, Alberto, Tena, Quiles (Eric 70'), Bola, Berlanga, Adri (Ortiz 87') i Faura (Mata 79')

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Edu Vives (de Nova 85'), Munta (Gerard Roigé 85'), Joel Coch (Virgili 79'), Jose Ramon ©, Artur Gòdia, Gallego, Massana, Bertomeu, Guiu i Cristino

Àrbitres

  • Principal:
    Adrià Picazo Hernandez

    Assistents:
    Jesus Gimeno Solans
    Miguel Martinez Baena

    Han amonestat el local Alberto i els visitants Jose Ramon i Gallego
Sponsors