FC Ascó 1 - 0 EC Granollers
Jornada 27 - 2016-02-28

Virgili deixa els tres punts a Ascó

Un poderós remat de cap en un córner sobre el minut 71' del pitxitxi asconenc fa sumar tres punts importantíssims a un Ascó que ha vist com el Granollers ha disposat d'opcions per avançar-se però que ha anat de més a menys.

Molt mogut ha començat el partit, i es que amb 10 segons de joc, el Granollers es podria haver avançat en una pilota llarga per a David, que trepitjava àrea en posició de remat, però que enviava la pilota al lateral de la xarxa. L'Ascó ha disposat de dues bones accions en els minuts 4' i 5' amb dues arribades a la línia de fons de Munta i Guiu que Ortega ha tallat de forma providencial evitant mals majors. El Granollers s'ha trobat amb un contratemps sobre el minut 10' quan el seu capità Ramon, ha hagut de ser substituït amb problemes musculars. Els primers minuts de partit han estat de gran desgast, i tots dos equips trepitjaven amb facilitat l'àrea contraria. En el 20' els visitants disposaven d'una gran acció de perill en una pilota llarga que permetia a Ferran Vila plantar-se davant Manolo però rematava als núvols. Acte seguit replicava l'Ascó amb un llançament de falta de Gerard Roigé que sortia fregant el pal de la porteria d'Ortega. Després d'uns minuts d'impàs, l'Ascó es podria haver avançat en el tram final del primer temps amb una gran centrada de Gerard Roigé, que rematava Guiu al primer pal i que sortia massa creuada pel segon.

Miguel Rubio ha donat entrada a Bertomeu i Argilaga en el descans, però ha estat el Granollers qui ha començat millor el segon temps. Tot i això, Bertomeu en el 51' en una bona arrencada per banda dreta, trepitjava àrea i rematava massa creuat en una bona acció de perill pel conjunt asconenc. No obstant aquesta acció, el Granollers ha fet un gran esforç en l'inici del segon temps i dificultava molt la combinació de l'Ascó, però això no s'ha vist reflexat en accions de perill sobre la porteria de Manolo, que practicament només ha hagut d'intervenir en el minut 56' en un tímid xut de Ferran Vila des de la frontal que ha aturat sense dificultats sota pals. Passat el primer quart d'hora de la segona meitat, l'Ascó ha fet una passa endavant i en el 66', Virgili cedia a la dreta per l'arribada de Gallego i aquest li tornava la pilota rasa enrere dins l'àrea, però el seu remat sortia molt desviat. No trigaria molt més en arribar l'únic gol del partit. En el minut 71', Dani Argilaga que tornava a la convocatòria després d'una lesió muscular, penjava un córner al punt de penal on Virgili s'elevava per sobre tots els seus defensors, i enviava la pilota amb un poderós remat al fons de la xarxa que previament picava en el travesser de la porteria rival. Un autèntic golàs que avançava de forma definitiva a l'Ascó, que lluny de patir per mantenir el marcador en el tram final de partit, ha pogut ampliar-lo en diverses accions. La més clara, en el minut 86' en una gran jugada de Guiu dins l'àrea, on es fabricava un forat i rematava amb potència al travesser. La pilota picava a terra i per l'efecte, acabava sortint per línia de fons sense donar opcions a Gerard Roigé que arribava en segona línia. En el 89' Guiu assistia a Gerard Roigé, que retallava i provava el xut amb rosca que sortia fregant el pal de la porteria contraria. Fins i tot en el descompte, Guiu tornava a despenjar una pilota llarga i assistia a Bertomeu que davant Ortega rematava al cos d'aquest evitant el segon gol asconenc.

Molt bons tres punts per l'Ascó, que distancia el descens a 7 punts i guanya el golaverage al Granollers. El conjunt de Miguel Rubio, viatja dimecres al Olímpic de Terrassa per enfrontar-se a un rival directe en la classificació.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Edu Vives © (Argilaga 45'), Munta (Bertomeu 45'), Joel Coch, Socías, Artur Gòdia, Gallego, Virgili (Cristino 71'), Guiu i Gerard Roigé

EC Granollers

  • Alineació:

  • Ortega, Aitor, Ramon © (Valls 8'), Eloi (Duran 82'), Font, Hèctor (Mora 76'), Bilbao, Riki, David, Rugi i Ferran Vila

Àrbitres

  • Principal:
    Carlos Albelda Barcena

    Assistents:
    Alejandro Alvarez Molina
    Pablo de la Iglesia Muñoz

    Ha amonestat el local Massana; i el visitant Eloi .
Sponsors