FC Ascó 1 - 1 UE Rubí
Jornada 33 - 2016-04-10

Bertomeu salva un punt al 87'

Un cop de cap de Bertomeu en el 87' empatava el gol en l'inici del segon temps del Rubí. L'Ascó que ha estat millor en el primer temps s'ha vist superat en el segon per un Rubí amb 10 jugadors des del minut 58'. Primer punt que suma l'Ascó contra el Rubí en 6 enfrontaments.

El primers minuts han estat repartits, però poc a poc, l'equip dirigit avui per German Inglés en absència de Miguel Rubio, s'ha anat fent amb el control del partit. En el minut 20', Argilaga servia una falta lateral que Artur Gòdia rematava de cap en la frontal de la petita, però veia com el linier invalidava l'acció per fora de joc. Ha contestat el Rubí en el 27' després d'una gran cavalcada de Juanpi, que s'ha desfet de Joel Coch però que ha vist com Manolo interceptava el seu remat al sortir ràpidament als seus peus per refusar la pilota. En el 31' arribaria una doble acció de perill que podria haver avançat a l'Ascó. Virgili rematava de cap un córner al primer pal i estavellava la pilota al travesser. El rebuig queia a peus de Socías dins l'àrea, que engaltava la pilota però veia com Juanmi, amb una gran aturada, aconseguia refusar la pilota a córner. Després d'aquesta acció, els verds han fet una passa endavant per intentar avançar-se en el marcador, i novament en el 40' Argilaga ha fregat el gol amb un xut des de la frontal que ha refusat amb les mans el porter visitant. Tot i això, els últims minuts del primer temps, s'ha vist un Rubí més lluny de la seva pròpia àrea buscant la porteria rival.

Les sensacions del final del primer temps s'han vist refermades en l'inici del segon temps. Ja en el 47', una falta lateral la rematava massa sol Joel dins l'àrea, però massa forçat enviava la pilota molt per sobre del travesser. Tan sols un minut més tard, una pérdua de pilota en defensa habilitava a Juanpi per encarar a Manolo, al que superava amb un potent xut per fer el primer gol del partit. L'Ascó, que ja ha hagut de fer un canvi en el primer temps per molèsties musculars de Miki Massana, ha vist com en el 54' havia de fer un segon canvi per lesió després d'una torta en el turmell d'Artur Gòdia. Això ha trastocat els plans de l'Ascó que no obstant, en el 58' veia com el visitant Richi era expulsat per doble amonestació. Amb més de mitja hora per davant, semblava que l'equip disposaria d'opcions per la remuntada, però la realitat ha estat força diferent. Tot i tenir un home menys, el Rubí ha posat en serioses dificultats a l'Ascó i en el 62' podria haver fet el segon amb un gran llançament de falta de Romo que ha refusat Manolo amb una gran aturada a l'escaire. No ha estat fins el tram final de partit quan l'Ascó ha reaccionat i ha posat en dificultats a la porteria rival. En el 73', Argilaga servia una falta lateral que refusava amb la mà el porter Juanmi, Bertomeu rematava en el segon pal i Asier enviava la pilota al fons de la xarxa, però novament el linier invalidava l'acció per fora de joc i no donava validesa a l'acció. En els últims 10 minuts de joc ha estat quan el conjunt riberenc ha forçat la màquina i ha tancat literalment al seu rival en àrea pròpia. En el 79', una pentinada d'Asier la controlava Guiu dins l'àrea que posteriorment estavellava el seu remat al cos de Juanmi, que novament salvava al seu equip. En el 83', amb Gallego i Argilaga nodrint l'àrea de centrades per les dues bandes, arribaria una centrada del segon per a Virgili des de l'esquerra, que l'avui capità asconenc enviava fregant el pal. Quan semblava que el Rubí s'enduria una importantíssima victòria pel conjunt vallesà, Argilaga servia un córner al segon pal on Bertomeu rematava completament sol de cap al pal llarg enviant la pilota al fons de la xarxa lluny de l'abast de Juanmi, que tot i fer un gran partit, no podia evitar un gol que feia molt mal al seu equip. Ja en el descompte, el partit ha perdut tot tipus de control i tots dos equips s'han pogut endur la victòria en el descompte, però finalment el marcador no s'ha mogut i tots dos conjunt s'han repartit els punts.

Les imatges del partit

FC Ascó

  • Alineació:

  • Manolo, Gallego, de Nova (Asier 68'), Joel Coch, Socías, Artur Gòdia (Gerard Roigé 54'), Bertomeu, Massana (Cristino 35'), Virgili ©, Guiu i Argilaga

UE Rubí

  • Alineació:

  • Juanmi, Campos, Joel (Andreu 73'), Richi, Kiki ©, Pau López, Jan, Aleix, Juanpi, Romo (Jimmy 90') i Adri Grau

Àrbitres

  • Principal:
    David Congost Larrosa

    Assistents:
    Adrià de la Fuente Domingo
    Bernat Pedrol Vozmediano

    Ha amonestat els locals Argilaga, Bertomeu, Cristino, Socías, Gallego i Asier i els visitants Adri Grau, Jan i Kiki.
    Han expulsat per doble amonestació el visitant Richi.
Sponsors