FC ASCÓ B 1 - 8 CF GANDESA
Jornada 3 - 18/04/2017

DERROTA DE L'ALEVI B DAVANT EL CF GANDESA

Derrota merescuda del aleví B davant el Gandesa B, en la jornada 3 de la Copa Primavera per un resultat de 1-8,

Les de la Terra Alta han sortit més concentrats hi han tingut les primeres ocasions de gol en els primers minuts.
L'Ascó no tenia com respondre als atacs visitants, i només amb xuts desde fora de l'area han ficat en dificultat al porter del Gandesa.
S'han avançat en el primer quart els visitants en un gol que els defenses locals no han estat encertats. Però abans del final del primer quart l'Ascó han empatat amb un gol de Enric Navarro.
Al segon temps han tingut moltes ocasions de gol els visitants però sense transformar en gol.
Al inici del 3r quart els visitants han sentenciat el partit amb 5 gols que han deixat el partit molt encarrilat pel conjunt vermell.
Al últim quart amb l'Ascó han baixat els braços i els de la Terra Alta han fet 3 gols més per deixar el 1-8 en el marcador final.