Manolo Delgado nou porter per l'Ascó
2016-01-31

Manolo Delgado nou porter per l'Ascó

L'Ascó es fa amb els serveis del porter de 30 anys procedent del Deportivo Manchego.

Apurant les últimes hores de mercat, l'Ascó ha reforçat el primer equip amb la incorporació del porter de Ciudad Real Manolo Delgado Laredo. El porter, que actualment estava jugant al Deportivo Manchego de Castella la Manxa, arriba per substituir la baixa de Sergi Fuertes, el qual passarà a l'Ascó B on pot ser alineat sense restriccions al ser menor de 23 anys.

Manolo ha jugat amb anterioritat a Segona Divisió B amb el Conquense i en el seu historial esportiu consten equips com Villarubia, Manzanares o el Levante juvenil on es va formar.

El porter ja ha estat convocat amb el primer equip aquest mateix diumenge contra el Masnou tot i portar tan sols un entrenament amb els seus nous companys.

Amb aquesta incorporació, el conjunt asconenc no dona per tancada la plantilla fins que es tanqui el mercat el proper dilluns a les 18:00h. Fins aquesta hora, el club intentarà buscar algún recanvi més a les últimes baixes que s'han produït de Eric Llopis i Ivan Munta per tal d'afrontar amb garanties suficients el tram final del campionat de Lliga de Tercera Divisió.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors