CRÒNICA | JORNADA JU (14/05/2014)
Vict�ria al 93' i salvaci�

10/05/2014

Darrer partit de la temporada a casa, que s�ha acabat amb una vict�ria ag�nica al minut 93, despr�s de remuntar en els darrers minuts un 1-2 advers.

Els d�ASC� necessitaven 1 punt per allunyar definitivament els fantasmes del descens, mentre que el rival, Mollerussa ja fa setmanes que ha baixat a 1a provincial.

A la 1� meitat, el joc va ser lent, amb domini altern, i tot i les millors ocasions locals, va arribar-se al descans amb empat a 1.

La 2a meitat va ser m�s entretinguda i amb moltes alternatives en el marcador: als 10 minuts de la represa, els visitants s�avan�aven en el marcador, creant nerviosisme en els de la Ribera, que no acabaven d�imposar el seu joc.

A manca de 20 minuts, i amb el resultat desfavorable, l�entrenador local va fer 5 canvis a l�hora, passant a jugar amb nom�s 3 defenses. Pocs minuts despr�s van haver-se de fer 2 canvis m�s per lesions d�Oriol i Joaquin. Amb aquestes perspectives, i amb el cadet Jordi Mir� com a davanter m�s avan�at, els asconencs van llan�ar-se desesperadament en busca de l�empat. Finalment, va ser el capit� Alexis Pedraza qui aconseguia perforar la porteria lleidatana, posant el 2-2 al marcador, resultat que donava ja la salvaci� matem�tica al FC Asc�.

Quan ja s�estava consumint el darrer minut dels 3 atorgats per l��rbitre com a temps extra, un c�rner a favor, es rematat al 2n pal per davanter Guillem, posant el definitiu 3-2 al marcador, i fent just�cia als m�rits d�uns i altres.