Juvenil A
Vict�ria al 93' i salvaci�
10/05/2014 Darrer partit de la temporada a casa, que s�ha acabat amb una vict�ria ag�nica al minut 93, despr�s de remuntar en els darrers minuts un 1-2 advers. Els d�ASC� necessitaven 1 punt per allunyar definitivament els fantasmes del descens, mentre que el rival, Mollerussa ja fa setmanes que ha baixat a 1a provincial. A la 1� meitat, el joc va ser lent, amb domini altern, i tot i les +info
Cadet A
Bon partit en una dif�cil visita
23/02/2013. Bon partit del cadet de l'Asc� en la dificil visita al camp del Jes�s i Maria, segon classificat. Els primer minuts van ser de l'equip local que al minut 3' i devant la passivitat dels jugadors de l'Asc� van acoseguir el primer gol. Aix� va fer despertar a l'equip visitant i va portar quasi b� tot el partit el domini del joc.En el minut 14' i despr�s d'una falta lateral que lla +info
Infantil
Ja som campions de lliga!
27/04/14. Hem acabat la lliga i fruit del treball i l�esfor� dels nostres jugadors i t�cnics hem assolit la fita m�s important, esser campions de lliga. Al darrera queden hores d�entrenament, xerrades, bons partits, partits fluixos i partits per oblidar, per� el resultat ha estat fabul�s. Respecte a l��ltim i decisiu partit que es va jugar ahir va esser un partit pesat donat que el rival va +info
Aleví A

+info
Aleví B
VICTORIA EN EL DERBI
15/2/2014. El passat Dissabte 22 Febrer,el FC Asc� visitava el camp dels Atl�tics de Mora la Nova. Els primers minuts de partit va sortir molt fred l'equip asconenc ja que als primers 2 minuts l'equip local va fer 2 gols per situar-se 2-0. Rapidament l'equip asconenc va reaccionar i un minut m�s tard l'Asc� va fer el 2-1, l'autor del gol va ser Nelson amb una assistencia de Magi Descarre +info
Benjamí A

+info
Benjamí B
Gran feina del benjam�
09/11/13 Els nostres benjamins B van rebre la visita del Santes Creus, un dels capdavanters de la lliga, corresponent a la jornada 6 del campionat. El partit va comen�ar molt disputat per part dels dos equips, on arribar�em al final de la mitja part amb 2 a 2 al marcador, ambd�s marcats per Armand. A la represa, els nens van sortir al camp amb la mateixa intensitat i treball i lluitant cada +info
PreBenjamí
Mereix�em m�s!
21/12/13. Ens visita un rival classificat 3 posicions m�s amunt que nosaltres. Comen�a el partit amb una part molt disputada, amb poques arribades a l'�rea. Al segon quart el comen��vem d'all� mes b� el David amb un gran xut des de fora de l'�rea feia el 1-0. Per� al cap de dos minuts el equip visitant, ens empatava el partit, 1-1. Al tercer quart, la Uni� Astorga, amb la segona arribada qu +info