CRÒNICA | JORNADA CA (25/02/2014)
Bon partit en una dif�cil visita

23/02/2013.

Bon partit del cadet de l'Asc� en la dificil visita al camp del Jes�s i Maria, segon classificat. Els primer minuts van ser de l'equip local que al minut 3' i devant la passivitat dels jugadors de l'Asc� van acoseguir el primer gol.

Aix� va fer despertar a l'equip visitant i va portar quasi b� tot el partit el domini del joc.En el minut 14' i despr�s d'una falta lateral que llan�a Medmed, Jordi Mir�, adelantant-se a la defensa marca el gol de l'empat.

El control del partit era visitant, per� els gols els feia el Jes�s i Maria, que en el minuts 30 i 49 Jordi Bergeral aconseguia el seu triplet de gols.

Tot i el resultat advers, l'Asc� va seguir lliutant i diverses clares ocasions de Jordi Mir� i Randame no van ser gol per molt mala sort. En el minut 74, Medmed d'un fort xut de fora l'�rea feia el 3-2 definitiu.

Resultat injust, un Asc� que va meireixe molt m�s despr�s del que va veure al terreny de joc, per� un equip que creix i que ha de seguir en aquesta linea positiva d'actitud i lluita.