CRÒNICA | JORNADA PB (24/12/2013)
Mereix�em m�s!

21/12/13.

Ens visita un rival classificat 3 posicions m�s amunt que nosaltres. Comen�a el partit amb una part molt disputada, amb poques arribades a l'�rea.

Al segon quart el comen��vem d'all� mes b� el David amb un gran xut des de fora de l'�rea feia el 1-0. Per� al cap de dos minuts el equip visitant, ens empatava el partit, 1-1. Al tercer quart, la Uni� Astorga, amb la segona arribada que feia, ens faria el 1-2. Per� els nostres cracks no es van rendir i van treballar, i gr�cies a aix� feia David el 2-2.

I abans de que s�acab�s el tercer quart, David, feia puja el marcador 3-2 amb un gran llan�ament de falta, imparable pel porter visitant. L'�ltim quart, el equip visitant es va precipitar a xutar des de fora de l'�rea, i va arribar l'empat per part del equip visitant, 3-3.

Vam seguir treballant i a fer el quart gol per� en una contra, l'Astorga, ens faria el 3-4. I a falta de 1 minut pel final, ens marcarien el 3-5. Un resultat que els nostres cracks mereixien m�s pel treball i esfor� que han realitzat. Molt content pel partit que han disputat.

Aprofito per desitjar-vos unes bones vacances de nadal i un Feli� 2014!