CRÒNICA | JORNADA AB (24/02/2014)
VICTORIA EN EL DERBI

15/2/2014.

El passat Dissabte 22 Febrer,el FC Asc� visitava el camp dels Atl�tics de Mora la Nova.

Els primers minuts de partit va sortir molt fred l'equip asconenc ja que als primers 2 minuts l'equip local va fer 2 gols per situar-se 2-0.

Rapidament l'equip asconenc va reaccionar i un minut m�s tard l'Asc� va fer el 2-1, l'autor del gol va ser Nelson amb una assistencia de Magi Descarrega.

Amb aquest resultat l'equip asconenc va portar la iniciativa del partit per� sense poder crear perill ja que la circulaci� de la pilota era molt lenta.

Al minut 8 l'equip asconenc feia el empat 2, l'autor del gol va ser Nelson.

Amb aquest resultat l'equip local es va enfonsar una mica ja que al minut 13, els Atl�tics de Mora la Nova se feia en propia el 2-3.

Una primera part sense brillantor per part de l'Asc�.

Abans de finalizar la primera part l'equip asconenc feia el 2-4, l'autor del gol va ser Nelson que feia el seu hattrick,el gol va ser espectacular ja que va ser de xilena.

Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

La segona part va ser igual que la primera, la falta de intensitat i actitud per part dels jugadors de l'Asc� va fer que l'quip local fes el 3-4.

A partir de llavors l'equip asconenc va patir ja que l'equip local va tindre ocasions per empatar el partit.

Al descans es va arribar amb el marcador de 3-5.

La tercera part va estar molt igualada i l'Asc� va tindre moltes ocasions clares de gol per poder augmentar la diferencia.

Per� en un corner l'equip local va ficar la por al cos a l'equip asconenc.

Massa conducci� i falta de velocitat de la pilota va fer que l'equip asconenc tingues problemes.

Abans del descans l'equip asconenc va fer el 3-5, l'autor del gol va ser Adri� Masip.

Al final de la tercera part es va arribar amb el marcador de 3-5.

La quarta part, l'equip asconenc va millorar una mica m�s i va tindre moltes oportunitats de gol per� sense encert.

Atl�tics Mora la Nova va tindre tamb� les seves ocasions de gol.

Al final del partit Atl�tics Mora La Nova 3 FC Asc� 5.

Victoria en el derbi, per� aquest partit ha sigut un avis de cara a un futur, ja que tots els equips s�n dificils i sino estas concentrat els 60 minuts de partit, te pot passar factura ja que a vegades sense concentraci�, actitud no �s guanyaran tots els partits que queden ja que el UD Campredo, Jesus Catalonia, Ebre Escola, Rapitenca, Amposta, UE Sant Jaume d'Enveija s�n rivals complicats que te poden complicar molt la vida.

El dissabte 1 Mar�, l'equip asconenc �s despla�a a les Instal�lacions del Club Gimnastic de Tarragona per jugar un partit amistos contra el C.Gimnastic Tarragona B(1� Divisi� Alevi), el partit donar� inici a les 10.30h.